IPR-seminaari 12.5.2015

Suojaa yrityksesi aineeton omaisuus, varmista oikeutesi ja lisää tuotteesi arvoa!
IPR-seminaarimme suunnattu erityisesti pk-yrityksille, mutta se on hyödyllinen kaikille asiasta kiinnostuneille. Se järjestetään PRH:n tiloissa Helsingissä 12.5.2015 klo 12.00-16.30. Seminaari on maksuton.

Hallitus- ja toimitusjohtajatiedot ajan tasalle

Nyt osakeyhtiösi hallitus- ja toimitusjohtajatiedot ajan tasalle nopeasti ja edullisesti sähköisesti ilmoittamalla. Esim. uuden hallituksen ilmoittaminen sähköisesti vain 40 euroa - paperi-ilmoituksen maksu 85 euroa.

 • Patentin peruskurssi ke 20.5.2015

  ASIAKASTIEDOTE

  Patentoi keksintösi

  Patentin tiivis yhden päivän peruskurssi perehdyttää sinut tehokkaasti keksintöjen suojaamiseen ja patentin hakemiseen. Kurssilla saat myös tietoa ja esimerkkejä patenttien hakemisesta ulkomailla.

 • Tavaramerkin peruskurssi ti 26.5.2015

  ASIAKASTIEDOTE

  Tavaramerkin peruskurssilla saat yksityiskohtaisen kuvan tavaramerkistä ja sen rekisteröinnistä. Perusasioiden lisäksi kurssilla käsitellään myös tavaramerkin käyttöä ja kansainvälistä rekisteröintiä.

 • Mallisuojan peruskurssi ke 27.5.2015

  ASIAKASTIEDOTE

  Suojaa muotoilusi

  Mallisuojan peruskurssilla saat tiiviissä paketissa kokonaiskuvan mallioikeuden eli teollisen muotoilun suojan saamisen edellytyksistä, hakemisesta ja rekisteröintiin liittyvistä käytännöistä.

PRH SOSIAALISESSA MEDIASSA

Viimeksi päivitetty 16.04.2015
Tulostettava versio