Pidä yrityksesi yhteystiedot ajan tasalla, ilmoita muuttuneet tiedot maksutta

Muuta tietojasi esimerkiksi päivittämällä vanhentuneen tiedon tilalle uuden tai lisäämällä yhteystiedon (esimerkiksi verkkosivujen osoitteen), jota ei ole aiemmin ilmoitettu.

Osakeyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt voivat nyt ilmoittaa keskeiset vastuuhenkilömuutokset verkossa

UUTINEN

Huomio

PRH:n ja Verohallinnon yhteisessä uudessa palvelussa voi ilmoittaa kaupparekisteriin muutokset hallitusta, toimitusjohtajaa, isännöitsijää, edustamiseen oikeutettuja, prokuristeja ja tilintarkastajia koskevissa tiedoissa. Lisäksi voi tehdä muutokset arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin.

 • Peruskurssit patentista, tavaramerkistä ja mallisuojasta

  Asiakastiedote

  PRH järjestää peruskurssit patentista ti 11.11., tavaramerkistä ti 25.11. ja mallisuojasta ke 26.11. Järjestämme säännöllisesti myös muuta koulutusta ja seminaareja. Tutustu koulutustarjontaamme!

 • PRH:lla yli 2000 seuraajaa Twitterissä

  Järjestimme pienen kilpailun 2000 seuraajan rajan lähestyessä Twitterissä. Kahdestuhannes seuraajamme palkittiin ja lisäksi arvoimme palkinnon niiden kesken, jotka alkoivat seurata ennen kuin raja ylittyi. Onnittelut Karoliina ja Jari! Palkinto on Marja Kurjen villahuivi.

 • Kaupparekisterin ajankohtaispäivä 21.10.2014

  PRH kouluttaa

  Järjestämme kaupparekisterin ajankohtaisia asioita ja sähköistä asiointia käsittelevän iltapäivätilaisuuden tiistaina 21.10. Tilaisuus on suunnattu erityisesti tilitoimistoille, asianajotoimistoille, isännöitsijätoimistoille, kiinteistöliitoille ja muille paljon ilmoituksia kaupparekisteriin tekeville. Tilaisuus on maksuton.

PRH SOSIAALISESSA MEDIASSA

Viimeksi päivitetty 10.10.2014
Tulostettava versio