Kaupparekisteri

Kaupparekisteri on virallinen ja julkinen rekisteri yrityksistä. Yritysten lisäksi kaupparekisterissä ovat myös asunto-osakeyhtiöiden ja asumisoikeusyhdistysten tiedot.

Osakeyhtiöiden, kommandiittiyhtiöiden, avoimien yhtiöiden ja osuuskuntien on aina ilmoittauduttava kaupparekisteriin. Yksityisten elinkeinonharjoittajien on useimmissa tilanteissa tehtävä perustamisilmoitus kaupparekisteriin.

Löydät ohjeet yrityksen tietojen ilmoittamiseen yritysmuodon mukaan vasemmasta valikosta. Ohjeissa on tiedot tarvittavista lomakkeista, liitteistä ja käsittelymaksusta. Voit tutustua myös ilmoitusten käsittelyaikaennusteeseen.

Sähköinen ilmoitus

Voit perustaa osakeyhtiön, ilmoittaa osakeyhtiön hallituksen ja muut vastuuhenkilöiden muutokset sekä kaikkien yritysten osoite- ja yhteystietojen muutokset sähköisesti. Lue lisää.

Sähköinen kaupparekisteriote

Virre-tietopalvelusta saat nopeasti ja helposti sähköisen kaupparekisteriotteen heti käyttöösi.

Ajankohtaista

Kaupparekisterin ajankohtaispäivä 16.4.2015

Kaupparekisterin ajankohtaispäivissä käydään läpi kaupparekisterin ajankohtaisia asioita ja esitellään palveluissa tapahtuneita muutoksia ja uudistuksia, erityisesti sähköiseen ilmoittamiseen liittyviä palveluita ja niiden uudistuksia.

Tilaisuus järjestetään torstaina 16.4.2015 klo 12.30-15.30 PRH:ssa.
Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ilmoittautumista etukäteen.

Tilaa RSS-syötteet