Uusi palvelu yrittäjille 10.5. alkaen: Kaupparekisterin muutosilmoituksesta heti tieto sähköpostilla

Uudessa palvelussamme yrityksesi saa PRH:lta sähköpostiviestin sen jälkeen kun yrityksesi on tehnyt muutosilmoituksen kaupparekisteriin. Näin saat nopeasti ja kätevästi tiedon yrityksesi meneillään olevista rekisteröinneistä. Katso, miltä viesti näyttää.

Palvelu otetaan käyttöön keskiviikkona 10.5., ja se on maksuton.

Viesti lähetetään yritykselle 10.5. alkaen automaattisesti noin tunnin kuluessa siitä kun muutosilmoitus on saapunut kaupparekisteriin. Viestin saatuasi voit selvittää ilmoituksen tarkat tiedot kaupparekisterin Virre-tietopalvelusta. Siirry Virre-palveluun.

Jos tiedot tarkastettuasi epäilet, että joku on tehnyt ilmoituksen luvatta yrityksesi nimissä, ota heti yhteyttä kaupparekisterin neuvontaan (katso yhteystiedot alla).

Ilmoita sähköpostiosoite kaupparekisteriin ja pidä se ajan tasalla

Muutosilmoituksesta lähtee tieto yritykselle vain siinä tapauksessa, että yritys on ilmoittanut sähköpostiosoitteensa ja osoite on toimiva. Ilmoita siis yrityksesi sähköpostiosoite kaupparekisteriin ja pidä se ajan tasalla.

Sähköpostiosoite on julkinen tieto, joka näkyy YTJ-yrityshaussa ja muissa yritystietopalveluissa.

Sähköpostin ja sen muutoksen voit ilmoittaa osoitteenmuutoksena maksutta netissä YTJ-palvelussa. Siirry YTJ-palveluun.

PRH ylläpitää kaupparekisteriä

Kaupparekisteri on julkinen rekisteri, johon merkitään elinkeinonharjoittajia eli yrityksiä koskevat tiedot. Pääsääntöisesti kaikkien yritysten on ilmoittauduttava kaupparekisteriin. Yritysten on myös ilmoitettava kaupparekisteritietojensa muutokset, ja useimpien yritysten on toimitettava tilinpäätöstietonsa kaupparekisteriin.

Lisätietoa:

Kaupparekisterin neuvonta, ma - pe klo 9.00 - 16.15
puh. 029 509 5900
neuvonta.kaupparekisteri@prh.fiTulostettava versio
Viimeksi päivitetty 22.05.2018