Yhdistyksen vastuuhenkilöiden tiedot ajan tasalle netissä

Yhdistyksen kokouksessa valitaan puheenjohtaja ja mahdollisesti myös muita ns. nimenkirjoittajia eli henkilöitä, joilla sääntöjen mukaan on oikeus asioida yhdistyksen nimissä.

Rekisteröidyn yhdistyksen uusien nimenkirjoittajien tiedot on hyvä ilmoittaa yhdistysrekisteriin viivytyksettä, koska yhteiskunnan eri toimijat tarkastavat yhdistyksen puolesta toimivan henkilön nimenkirjoittamisoikeuden yhdistysrekisteristä. Lue lisää nimenkirjoittajatietojen muuttamisesta.

Kätevintä on ilmoittaa tiedot netissä yhdistyksen sähköisen ilmoittamisen palvelussa. Ilmoitus tehdään, allekirjoitetaan ja maksetaan palvelussa.

Sähköisen ilmoituksen allekirjoittaa aina yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, mutta ilmoituksen voi palvelussa tehdä allekirjoitusta vaille valmiiksi esimerkiksi sihteeri. Jotta yhdistyksen ilmoituksen voi tehdä sähköisesti, puheenjohtajalla täytyy olla omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Ilmoitus maksetaan saman tien palvelussa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla. Siirry tekemään sähköinen ilmoitus yhdistysrekisteriin.

Lisätietoa

Yhdistysrekisterin neuvonta, puh. 029 509 5959, ma - pe 9.00 - 16.15.


Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 06.06.2017