Tunnetko jo Team Finland -palvelut?

Team Finland on yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavien julkisten toimijoiden verkosto. Team Finland -verkosto tarjoaa yrityksille sujuvan palveluketjun neuvonnasta rahoitukseen. Yrityksen kansainvälistymisen tarpeisiin kootaan räätälöity palvelukokonaisuus verkoston toimijoiden tarjoamista palveluista.

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) toimii osana verkostoa ja tarjoaa yrityksille neuvontaa, tieto- ja tutkimuspalveluita sekä koulutusta patentti-, tavaramerkki- ja mallioikeusasioissa. Opastamme sopivan IPR-suojamuodon valinnassa ja kerromme, miten yritys voi hyödyntää kansainvälisiä, alueellisia tai kansallisia hakujärjestelmiä varmistaakseen oikeutensa aineettomaan omaisuuteensa ulkomailla.

Tutustu Team Finland -verkoston palveluihin uudistuneilla nettisivuilla osoitteessa team-finland.fi.

Team Finland -verkostoon kuuluvat työ- ja elinkeinoministeriö, ulkoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö, Business Finland (entiset Finpro ja Tekes), Finnvera, Tesi (Suomen Teollisuussijoitus), ELY-keskukset, Patentti- ja rekisterihallitus (PRH), Suomalais-Venäläinen kauppakamari, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari, Teknologian tutkimuskeskus VTT, Finnfund, Finnpartnership sekä Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituutit.


Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 02.04.2019