Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Yrityksen sähköisen kaupparekisteriotteen saat nyt maksutta Virre-tietopalvelusta

Saat ladattua omalle koneellesi yrityksen tai asunto-osakeyhtiön sähköisen kaupparekisteriotteen maksutta maanantaista 1. elokuuta 2022 klo 10 alkaen. Lataa maksuton sähköinen kaupparekisteriote PRH:n Virre-tietopalvelusta.

Maksuton sähköinen kaupparekisteriote sisältää yrityksestä kaupparekisteriin merkityt tiedot, kuten yrityksen nimen, toimialan, kotipaikan, yhteystiedot ja vastuuhenkilöt.

Tilattavat kaupparekisteriotteet ovat jatkossakin maksullisia.

Virre-palvelusta voit lisäksi ostaa pankkitunnuksin tai luottokortilla yritysten tilinpäätökset, käännösotteet tai yhteisösäännöt (yhtiöjärjestyksen, yhtiösopimuksen tai säännöt).

Toimi näin Virre-tietopalvelussa

  1. Siirry Virre-tietopalveluunAvautuu uuteen välilehteen.
  2. Syötä palvelun etusivulle yrityksen Y-tunnus
  3. Avautuvalta Yrityksen perustiedot -näytöltä näet maksuttomat perustiedot. Maksuttoman sähköisen kaupparekisteriotteen saat avattua "Sähköinen kaupparekisteriote" kohdasta.
  4. Voit tulostaa tai tallentaa koneellesi avautuneen pdf-dokumentin.
  5. Jos et tiedä yrityksen Y-tunnusta, niin voit hakea tietoja ensin yrityksen nimellä.


Virre-tietopalvelun käyttöehdot

Huomaa, että palvelu on ensisijaisesti tarkoitettu yksittäisten tietojen hakuun ja tarkastamiseen käyttäjän omaa käyttöä varten. Palvelusta haetut tiedot voivat sisältää myös henkilötietoja, ja tietojen käytössä on huomioitava tietosuojalainsäädäntö. Tutustu käyttöehtoihin.

Virre-tietopalvelusta saat viralliset rekisteritiedot yrityksistä, säätiöistä ja yrityskiinnityksistä. Jos tarvitset rekisteritietoa usein, voit rekisteröityä palveluun tai liittyä sopimusasiakkaaksi.

Lisätiedot

Kaupparekisterin neuvonta
ma–pe klo 9.00–15.00
p. 029 509 5900

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 01.08.2022