Kaupparekisterin hinnastot ja maksuohjeet

Käsittelymaksut

Useimmat kaupparekisteriin tehtävät ilmoitukset ovat maksullisia. Voit tehdä myös maksuttomia ilmoituksia, kuten osoitteenmuutoksia ja lopettamisilmoituksia. Maksuttomia ovat myös pelkästään Verohallinnolle Y-lomakkeella tehtävät ilmoitukset, kuten toiminnan keskeytysilmoitus.

Kun osakeyhtiö perustetaan sähköisessä palvelussa tai yritys ilmoittaa muutoksia sähköisessä palvelussa, maksetaan käsittelymaksu suoraan palvelussa verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Siirry käsittelymaksuhinnastoon.

Paperi-ilmoituksissa käsittelymaksu maksetaan etukäteen ja kuitti maksusta liitetään ilmoituksen mukaan. Muista toimittaa kaupparekisteri-ilmoitus heti sen maksettuasi. Tutustu tarkemmin maksuohjeisiin.

Tietopalvelumaksut

Kaupparekisterin tietopalveluita, kuten rekisteriotteita tai tilinpäätöksiä, voit ostaa suoraan Virre-tietopalvelusta. Maksat tuotteet pankkitunnuksin tai luottokortilla. Siirry Virre-tietopalveluun ja hinnastoon.

Jos verkossa maksaminen ei ole mahdollista, voit tilata tuotteita perinteisesti myös tilauslomakkeella. Tällöin asiakirjat toimitetaan postitse ja laskutetaan erikseen. Tilauslomakkeen löydät Virre-tietopalvelusta ja myös prh:n verkkosivuilta. Maksuihin ja tilauslomakkeisiin pääset alla olevista linkeistä.