Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Kaupparekisterin hinnastot ja maksuohjeet

Ilmoitusten ja hakemusten käsittelymaksut

Useimmat kaupparekisteriin tehtävät ilmoitukset ja hakemukset ovat maksullisia. Voit tehdä myös maksuttomia ilmoituksia, kuten osoitteenmuutoksia ja lopettamisilmoituksia. Maksuttomia ovat myös pelkästään Verohallinnolle tehtävät ilmoitukset.

Voit tehdä ilmoituksia YTJ-palvelussa ja lomakkeilla

Voit tehdä ilmoitukset kaupparekisteriin sähköisesti YTJ-palvelussa tai paperilomakkeilla.

Jos osakeyhtiön tai sivuliikkeen ilmoitusta ei ole mahdollista tehdä YTJ-palvelussa, voit tehdä ilmoituksen verkkolomakkeella.

YTJ-palvelu laskee käsittelymaksun automaattisesti, ja maksu suoritetaan palvelussa ilmoituksen allekirjoittamisen jälkeen.

Jos teet ilmoituksen verkko- tai paperilomakkeella, maksa käsittelymaksu etukäteen ja liitä kuitti ilmoitukseen. Tutustu tarkemmin maksuohjeisiin.

Huomaa, että viivästyneestä tilinpäätöksestä ja tietyistä hakemusasioista käsittelymaksua ei suoriteta etukäteen, vaan PRH lähettää käsittelymaksusta laskun rekisteröinnin jälkeen.

Siirry käsittelymaksuhinnastoon.

Tietopalvelumaksut

Kaupparekisterin tietopalveluita, kuten rekisteriotteita tai tilinpäätöksiä, voit ostaa suoraan Virre-tietopalvelusta. Maksat tuotteet pankkitunnuksin tai luottokortilla. Siirry Virre-tietopalveluun ja hinnastoonAvautuu uuteen välilehteen.

Jos verkossa maksaminen ei ole mahdollista, voit tilata tuotteita perinteisesti myös tilauslomakkeella. Tällöin asiakirjat toimitetaan postitse ja laskutetaan erikseen. Maksuihin ja tilauslomakkeisiin pääset alla olevista linkeistä.

Kaupparekisterin tietopalveluhinnasto

Asiakirjojen tilauslomake
Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 23.04.2024