Kaupparekisterin hinnastot ja maksuohjeet

Ilmoitusten käsittelymaksut

Useimmat kaupparekisteriin tehtävät ilmoitukset ovat maksullisia. Voit tehdä myös maksuttomia ilmoituksia, kuten osoitteenmuutoksia ja lopettamisilmoituksia. Maksuttomia ovat myös pelkästään Verohallinnolle tehtävät ilmoitukset, kuten toiminnan keskeytysilmoitus.

Voit tehdä ilmoituksia sähköisesti tai paperilomakkeilla

PRH:n ja Verohallinnon yhteisellä ytj.fi-verkkosivustolla voit perustaa osakeyhtiön tai ilmoittaa muutoksia yrityksen tietoihin. Kun teet ilmoituksen sähköisesti, palvelu laskee käsittelymaksun automaattisesti, ja maksu suoritetaan palvelussa ilmoituksen allekirjoittamisen jälkeen. Lue lisää kaupparekisterin sähköisistä ilmoituksista.

Paperi-ilmoituksissa maksat käsittelymaksun etukäteen ja liität kuitin maksusta ilmoituksen mukaan.

Tutustu tarkemmin maksuohjeisiin.

Siirry käsittelymaksuhinnastoon.

Tietopalvelumaksut

Kaupparekisterin tietopalveluita, kuten rekisteriotteita tai tilinpäätöksiä, voit ostaa suoraan Virre-tietopalvelusta. Maksat tuotteet pankkitunnuksin tai luottokortilla. Siirry Virre-tietopalveluun ja hinnastoon.

Jos verkossa maksaminen ei ole mahdollista, voit tilata tuotteita perinteisesti myös tilauslomakkeella. Tällöin asiakirjat toimitetaan postitse ja laskutetaan erikseen. Tilauslomakkeen löydät Virre-tietopalvelusta ja myös prh:n verkkosivuilta. Maksuihin ja tilauslomakkeisiin pääset alla olevista linkeistä.