Tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata kaupparekisteristä räätälöityjä, käsin tehtäviä asiakirjoja, asiakirjakopioita sekä tilinpäätöksiä. Asiakirjat toimitetaan postitse tai sähköpostitse ja laskutetaan jälkikäteen. Tuotteiden hintaan lisätään laskutuslisä 6,50 € ja toimituslisä 5,50 €.

Asiakirjojen toimitusaika on noin viikko.

HUOMAA: Sähköisen kaupparekisteriotteen ja yhteisösäännöt (yhtiöjärjestyksen) saat ostettua heti edullisemmin käyttöösi Virre-palvelusta.

Laskutettavan ja lähetettävän kaupparekisteriotteen, käännösotteen ja yhteisösäännöt kuten yhtiöjärjestyksen tilaat Virre-palvelun tilauslomakkeella.

HUOMAA: Asunto-osakeyhtiöihin liittyvät ilmoitusasiakirjat hankimme osin Oulun maakunta-arkistosta, yksilöi näitä koskevan tilauksesi esim. diaarinumerolla alla kohdassa "Lisätietoja".

HUOMAA: Jos olet hankkimassa Digi- ja väestötietovirastosta Apostille-todistuksen tilaamallesi tuotteelle, kerro tämä kohdassa "Lisätietoja". Näin saat postitse sinulle toimitettavan tuotteen allekirjoituksin ja leimoin.

Valitse rastilla tuote ja toimitustapa. Anna pyydetyt yritystiedot, mahdolliset lisätiedot ja yhteystietosi. Vastaa lopuksi numerolla (esim. 6) tarkistuskysymykseen "Paljonko on...?" ja paina nappia "Lähetän".

Lisätietoa asiakirjojen sisällöstä

Valitse tuote

Tilaus*

Valitse toimitustapa

Tuotteiden hintaan lisätään laskutuslisä 6,50 € ja toimituslisä 5,50 €. Jos haluat, että tilaamasi tuote allekirjoitetaan ja leimataan, kerro se kohdassa "Lisätieto". Allekirjoituksilla ja leimoilla varustetut tuotteet toimitamme postitse, ei sähköpostitse.

Toimitustapa*

Asiakirjat yrityksestä

Tilaaja

Täytä aina osoitetiedot laskutusta varten ja valitsemasi toimitustavan mukaiset muut yhteystiedot sekä puhelinnumero mahdollisia kysymyksiä varten.

 
Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 02.09.2021