Tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata kaupparekisteristä räätälöityjä, käsin tehtäviä asiakirjoja, asiakirjakopioita, edunsaajarekisteriotteita sekä tilinpäätöksiä. Asiakirjat toimitetaan postitse tai sähköpostitse ja laskutetaan jälkikäteen. Tuotteiden hintaan lisätään laskutus- ja toimituslisät.

Asiakirjojen toimitusaika on noin viikko.

HUOMAA: Saat sähköisen kaupparekisteriotteen maksutta Virre-palvelusta.

Ulkoinen sivusto, avautuu uuteen välilehteen
Yhteisösäännöt (kuten yhtiöjärjestyksen) saat ostettua palvelusta heti käyttöösi 3,22 euron hinnalla.

Laskutettavan ja lähetettävän kaupparekisteriotteen, käännösotteen ja yhteisösäännöt kuten yhtiöjärjestyksen tilaat Virre-palvelun tilauslomakkeella.

HUOMAA: Jos olet hankkimassa Digi- ja väestötietovirastosta Apostille-todistuksen tilaamallesi tuotteelle, kerro tämä kohdassa "Lisätietoja". Näin saat postitse sinulle toimitettavan tuotteen allekirjoituksin ja leimoin.

Valitse rastilla tuote ja toimitustapa. Anna pyydetyt yritystiedot, mahdolliset lisätiedot ja yhteystietosi. Vastaa lopuksi numerolla (esim. 6) tarkistuskysymykseen "Paljonko on...?" ja paina nappia "Lähetän".

Lisätietoa asiakirjojen sisällöstä

Valitse tuote

Tilaus*

Valitse toimitustapa

Tuotteiden hintaan lisätään laskutuslisä 6,50 € ja toimituslisä 5,50 €. Arvonlisäverovelvollisten tuotteiden laskutuslisä on 8,06 € ja toimituslisä 6,82 €.

Jos haluat, että tilaamasi tuote allekirjoitetaan ja leimataan, kerro se kohdassa "Lisätieto". Allekirjoituksilla ja leimoilla varustetut tuotteet toimitamme postitse, ei sähköpostitse.

Jos olet tilaamassa edunsaajarekisteriotetta, niin sinulla täytyy olla tiedolle rahanpesulain mukainen käyttötarkoitus. Lue lisää käyttötarkoituksen antamisesta.

Toimitustapa*

Asiakirjat yrityksestä

Tilaaja

Täytä aina osoitetiedot laskutusta varten ja valitsemasi toimitustavan mukaiset muut yhteystiedot sekä puhelinnumero mahdollisia kysymyksiä varten.

 
Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 26.08.2022