Virallista yritystietoa Euroopasta

EBR-palvelu on 26 eurooppalaisen maan kaupparekisterin yhteinen tietopalvelu, josta on saatavissa virallista ja luotettavaa rekisteritietoa suoraan kunkin maan kansallisesta kaupparekisteristä.

Kauppalehti Oy tarjoaa PRH:n yhteistyökumppanina eurooppalaisia yritystietoja Suomessa EBR-palvelun kautta. Ota yhteyttä:


EBR-palvelua tarjoavat myös mm. Viron ja Ruotsin kaupparekisteriviranomaiset, palveluntarjoajia voi hakea www.ebr.org -sivujen kautta.

Eurooppalaisen yrityksen perustiedot, edustajat, tilinpäätös ja muita yritystietoja

EBR-palvelusta voit hakea yritystietoja Euroopasta joko yrityksen toiminimellä tai tunnuksella. Toiminimellä haku on useimmista Euroopan maista palvelussa maksuton ja haulla saat seuraavat yrityksen tunnistetiedot: yrityksen nimi, tunnus ja rekisterin nimi.

Yrityksen perustiedot -raportti on saatavilla kaikista EBR-palvelussa mukana olevista kaupparekistereistä ja se sisältää seuraavat tiedot:

  • Yrityksen toiminimi ja tunnus
  • Osoite- ja yhteystiedot
  • Yritysmuoto ja yrityksen tila
  • Toimiala
  • Rekisteröintipäivämäärä ja rekisterin pitäjä
  • Osakepääoma ja viimeisin tilinpäätöksen toimittamisajankohta.

Yrityksen edustajien, kuten hallituksen jäsenten ja toimitusjohtajien tiedot ovat tarjolla mm. Belgiasta, Iso-Britanniasta, Latviasta, Norjasta, Ruotsista, Tanskasta ja Virosta. Eurooppalaisten yritysten tilinpäätöksiä EBR-palvelusta saa mm.seuraavista maista: Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Latvia, Luxemburg, Norja, Ruotsi, Slovenia, Saksa ja Viro.

Lisäksi EBR-palvelussa on tarjolla monia muita rekisteridokumentteja eri maista, kuten yhtiöjärjestyksiä, vuosi-ilmoituksia ja rekisteröintitodistuksia.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 20.11.2012