Henkilöhaku

Henkilöhausta voit etsiä luonnollisia henkilöitä tai oikeushenkilöitä, jotka toimivat tai ovat toimineet yrityksissä tai säätiöissä jossakin roolissa. Haku tuottaa listauksen hakemaasi henkilöön liittyvistä yrityksistä ja/tai säätiöistä ja rooleista niissä.

Henkilöhaku on maksullinen, vaikka henkilöä ei löytyisikään. Jos henkilöä ei löydy, näytetään Omat tuotteet -osiossa vain hakuehdot.

Henkilön roolit

Hakuehtoina voit käyttää esim. henkilötunnusta tai nimeä ja syntymäaikaa. Henkilöhaun kautta etenet roolihakuun, jossa voit valita haetko kyseisen henkilön voimassaolevia tai entisiä rooleja, myös rooleja lakanneissa yhtiöissä voi etsiä valitsemalla kyseisen valintaruudun. Roolihaun voi rajata tiettyyn roolityyppiin tai yritykseen.

Tieto liiketoimintakiellosta

Jos rekisteriin merkityllä henkilöllä on voimassa oleva liiketoimintakielto, tieto näkyy hakutuloksessa. Tiedot voidaan tarkistaa vain niiden rekisteriin merkittyjen tehtävien ja tietojen osalta, jotka on ilmoitettu kaupparekisteriin 1.1.1994 tai sen jälkeen. Aikaisempia tietoja voi tarkistaa vain nimettyjen yritysten tiedoista. Sitä aikaisemmin ilmoitetuissa tiedoissa ei ole mukana henkilötunnuksia, joten tietoja voi tarkastaa vain yritysten tietojen kautta.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 26.04.2017