Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Henkilöhaku

Henkilöhausta voit etsiä luonnollisia henkilöitä tai oikeushenkilöitä, jotka toimivat tai ovat toimineet yrityksissä tai säätiöissä jossakin roolissa. Haku tuottaa listauksen hakemaasi henkilöön liittyvistä yrityksistä ja/tai säätiöistä ja rooleista niissä.

Henkilöhaku on maksullinen.

Henkilöhaun kautta löytyvät tiedot vain niiden rekisteriin merkittyjen tehtävien ja tietojen osalta, jotka on ilmoitettu kaupparekisteriin 1.1.1994 tai sen jälkeen. Aikaisempia tietoja voi tarkistaa vain nimettyjen yritysten tiedoista. Sitä aikaisemmin ilmoitetuissa tiedoissa ei ole mukana henkilötunnuksia, joten tietoja voi tarkastaa vain yritysten tietojen kautta.

Hakuehtoina käytät henkilön etunimeä, sukunimeä ja syntymäaikaa. Henkilöhaun kautta etenet roolihakuun, jossa voit valita haetko kyseisen henkilön voimassaolevia tai entisiä rooleja, myös rooleja lakanneissa yhtiöissä voi etsiä valitsemalla kyseisen valintaruudun. Roolihaun voi rajata tiettyyn roolityyppiin tai yritykseen.

Jos rekisteriin merkityllä henkilöllä on voimassa oleva liiketoimintakielto, tieto näkyy hakutuloksessa.

Siirry Virre-palveluun.Avautuu uuteen välilehteen

Omien henkilötietojen tarkastaminen

Suomi.fi-verkkosivustolla voit tarkastaa maksutta, että omat henkilötietosi on merkitty oikein kaupparekisteriin. Palveluun kirjaudutaan joko verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla (HST-kortti). Palvelun kautta näet voimassa olevat kaupparekisteriin merkityt roolisi.

Siirry suomi.fi Rekisterit -sivulle.Avautuu uuteen välilehteen

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 25.08.2022