Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Otteet, todistukset ja säännöt

Virre-palvelusta saat maksutta sähköisen kaupparekisteriotteen. Muut rekisteriotteet, todistukset ja  sähköiset yhteisösäännöt (yhtiöjärjestykset, yhtiösopimukset ja säännöt) saat heti maksamisen jälkeen käyttöösi. Maksetun tuotteen löydät Ostetut tuotteet -osiosta.

HUOMAA: Kerta-asiakkaan ostokset näkyvät Ostetut tuotteet -osiossa vain kyseisen istunnon ajan, joten älä sulje selainta ennen kuin olet tutustunut ostamiesi tuotteiden sisältöön ja tarvittaessa tallentanut ne omalle tietokoneellesi tai puhelimeen. Suosittelemme, että rekisteröidyt Virre-palveluun, jolloin ostamasi tuotteet ovat saatavilla Ostetut tuotteet -osiossa 30 päivän ajan.

Siirry Virre-palveluun.Avautuu uuteen välilehteen

Kauppa- ja säätiörekisteriotteet

Sähköinen kauppa- tai säätiörekisteriote sisältää ajantasaiset tiedot rekisterimerkinnöistä. Ote on saatavilla yrityksen kielellä. Voit laatia otteen myös tietyltä aikaväliltä tai menneeltä päivältä. Jos otat otteen menneeltä päivältä, näkyy otteessa tuona päivänä voimassa olleet tiedot. Mikäli laadit otteen tietyltä aikaväliltä, tulostuu otteelle kaikki aikavälillä merkittynä olleet tiedot.

Voit hakea y-tunnuksella sähköisiä säätiö- ja kaupparekisteriotteita, yhtiöjärjestyksiä, yhtiösopimuksia tai sääntöjä, rekisteröintitodistuksia sekä yrityskiinnitysrekisterin rasitustodistuksia. Y-tunnuksen voit etsiä helposti yrityshaulla. Diaaritodistuksia voit hakea diaarinumerolla.

Käännösotteet yrityksistä

Käännösote on mahdollista saada seuraavilla kielillä: ruotsi, englanti, suomi. Käännösote käännetään automatisoidusti, joten sisältö ei vastaa alkuperäistä täydellisesti.

Sähköisen käännösotteen saat osakeyhtiöstä, julkisesta osakeyhtiöstä,asunto-osakeyhtiöstä,avoimesta yhtiöstä,kommandiittiyhtiöstä,yksityisestä elinkeinonharjoittajasta ja ulkomaisen elinkeinonharjoittajan sivuliikkeestä.

Muista kuin edellä mainituista saa paperisen otteen tilaamalla: Siirry asiakirjatilauslomakkeelle.

Sähköisen käännösotteen saat maksettuasi heti käyttöösi.

Käännösotteet sisältävät muun muassa pääomatietoja sekä yhtiön tilannetta ja edustamista koskevaa tietoa. Käännösotteella ei ole yrityksen toimialaa, koska se ei ole käännettävissä automaattisesti.

Todistukset

Diaaritodistus: Sisältää tiedon siitä, että yritykselle tai säätiölle on kirjattu ilmoitus saapuneeksi kauppa-, yrityskiinnitys- tai säätiörekisteriin. Diaarinumeron löydät ilmoitushaun kautta.

Rekisteröintitodistus: Sisältää tiedon siitä, että yritys tai säätiö on rekisteröity ja rekisteröintipäivän.

Rasitustodistus: Sisältää tiedot yrityksen elinkeinotoimintaan kuuluvaa yrityskiinnityskelpoista omaisuutta rasittavista voimassa olevista ja vireillä olevista yrityskiinnitysasioista. Joissain tilanteissa rasitustodistuksilla voi olla valitun kielen lisäksi ilmoituksen rekisteröintikielellä tehtyjä merkintöjä.


Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 08.06.2023