Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Sähköinen asiakirjahaku ja kaupparekisteri-ilmoitusten asiakirjat

Voit ostaa Virre-palvelusta yritysten ja asunto-osakeyhtiöiden kaupparekisteri-ilmoituksiin liittyvät julkiset asiakirjoja, jotka ovat saapuneet kaupparekisteriin marraskuussa 2014 tai sen jälkeen.

Voit hakea listauksen saatavilla olevista sähköisistä asiakirjoista seuraavasti:

  • Yrityshaun kautta yrityksen nimellä tai Y-tunnuksella hakemalla ja Yritykset tiedot –näytöllä Yrityksen sähköiset asiakirjat –kohtaa klikkaamalla
  • Rekisterihaut -kohdasta avautuvasta valikosta valitsemalla Sähköinen asiakirjahaku ja antamalla yrityksen Y-tunnuksen.

Siirry Virre-palveluun.Avautuu uuteen välilehteen

Hakutuloksissa näytetään kaupparekisteri-ilmoituksiin liittyvät julkiset asiakirjat. Tarjolla on dokumentteja, joka ovat saapuneet marraskuussa 2014 tai sen jälkeen. Sähköiset asiakirjat ovat ostettavissa yhteen ilmoitukseen (diaarinumeroon) liittyvänä kokonaisuutena asiakirjoista. Oston jälkeen voit avata ja ladata koneellesi kaikki kyseiseen ilmoitukseen liittyvät asiakirjat pdf-dokumentteina.

Sähköisen asiakirjahaun asiakirjan tyypillä "Säännöt" tarkoitetaan ilmoittaja-asiakkaan toimittamaa kappaletta yhteisösäännöistä (esim. yhtiöjärjestyksestä), joka voi erota rekisteröidystä. Rekisteröidyt yhteisösäännöt ostat Virre-palvelustamme kohdasta "Otteet, todistukset ja säännöt".

Mikäli tarvitset vanhempaa aineistoa:


Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 03.02.2020