Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Miten muutat LEI-tunnuksen tietoja?

Muuta LEI-tunnuksen tietoja LEI-palvelussa kun tietosi ovat muuttuneet, esimerkiksi yhteyshenkilön tai emoyhteisöjen tietoihin on tullut muutoksia.

Ilmoita muutokset täyttämällä lomakkeen netin LEI-palvelussa (valitse palvelun etusivulla kohta Päivitä emoyhteisön tietoja) ja lähettämällä lomakkeen PRH:een. Siirry päivittämään tiedot.Avautuu uuteen välilehteen

Muista ilmoittaa myös laskutusosoitteen muutos

Kun laskutusosoitteesi muuttuu, ilmoita uusi laskutusosoite sähköpostitse osoitteella: laskutus(at)prh.fi.

Mainitse sähköpostissasi, että olet ilmoittamassa LEI-tunnuksen laskutusosoitetta. Muista mainita viestissäsi myös yhtiön nimi ja sen Y-tunnus.

Lasku vuosimaksusta lähetetään aina siihen laskutusosoitteeseen, jonka olet viimeksi ilmoittanut PRH:lle. Laskutusosoitteen muutosilmoitus on maksuton.

Huomio! Yrityksesi tai yhteisösi osoitetiedot eivät päivity automaattisesti YTJ-palvelusta LEI-palveluun. Siksi laskutusosoitteen muutos täytyy aina ilmoittaa erikseen edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Lähetä laskutusosoitteen muutos PRH:n suojatussa sähköpostissa, jos viestisi sisältää arkaluonteista tietoa. Valitse viestin vastaanottajaksi "PRH Kirjaamo". Lue ohjeet ja siirry lähettämään suojattua sähköpostia.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 21.12.2020