Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Mallioikeuslehti

Mallioikeuslehdessä julkaistaan uudet rekisteröidyt mallioikeudet. Tieto rekisteröinnistä julkaistaan automaattisesti, kun mallioikeus on rekisteröity. Näin ollen uusia rekisteröintejä voidaan julkaista päivittäin.

Rekisteröinnin julkaisupäivästä alkaa kahden kuukauden väiteaika.

Mallioikeuslehteä julkaistaan sähköisenä tietopalveluna, ja se korvaa aiemmin kerran kuukaudessa julkaistut PDF-muotoiset lehdet.

Siirry Mallioikeuslehteen.Avautuu uuteen välilehteen

Mallioikeuslehdessä käytettävien maakoodien selitykset löytyvät WIPOn julkaisemasta dokumentista.Avautuu uuteen välilehteen

Aiemmin julkaistut Mallioikeuslehdet

Mallioikeuslehti ilmestyi 15.8.2022 asti kerran kuukaudessa. Lehden numerot 02/2016 – 8/2022 löydät PDF-muodossa uuden Teollisoikeuslehtipalvelun arkistosta.

Mallioikeuslehti numero 01/2016 ja sitä vanhemmat lehdet (PDF-muodossa) ovat saatavilla vain Patentti- ja rekisterihallituksessa. Näistä lehdistä saat tietoja ja kopioita pyytämällä asiakaspalvelustamme.

Ennen vuotta 2005 Mallioikeuslehteä (ISSN 0355-4481) julkaistiin ainoastaan paperiversioina. Lehdet ovat nähtävissä Patentti- ja rekisterihallituksessa ja Kansalliskirjastossa.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 31.08.2022