Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Etuoikeustodistusten sähköinen lähettäminen – Digital Access Service (DAS)

Digital Access Service (DAS) on WIPOn ylläpitämä sähköinen kirjasto etuoikeustodistuksista. DAS mahdollistaa etuoikeustodistusten välittämisen virastojen kesken.

Patentin hakijan ei tarvitse itse lähettää etuoikeustodistusta toiseen patenttivirastoon. Hän voi pyytää etuoikeustodistustilauksen yhteydessä sen lähettämistä DAS-palveluun, josta todistusta tarvitseva virasto noutaa sen. DAS-palvelu takaa tietoturvan, ja ainoastaan hyväksytyt patenttivirastot pääsevät käyttämään sitä.

DAS-järjestelmään voidaan lähettää etuoikeustodistuksia kansallisista patenttihakemuksista, PCT-hakemuksista ja hyödyllisyysmallihakemuksista.

PRH:n etuoikeustodistus muihin patenttivirastoihin

Tee meille vapaamuotoinen etuoikeustodistustilaus ja ilmoita selvästi, että haluat todistuksen lähetettäväksi DAS-palveluun. Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi. Kun olemme lähettäneet etuoikeustodistuksen DAS-palveluun, saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen koodin (access code), joka sinun pitää antaa etuoikeustodistuksen noutavalle patenttivirastolle.

Perimme DAS-palveluun lähetettävästä etuoikeustodistuksesta yhden paperisen todistuksen hinnan. Tarvittaessa voit samassa tilauksessa pyytää myös paperisia etuoikeustodistuksia. Katso tarkemmat maksut hinnastosta.

Muiden patenttivirastojen etuoikeustodistukset PRH:een

Kun haluat meidän hakevan muiden patenttivirastojen sinulle myöntämiä etuoikeustodistuksia DAS-palvelusta, ilmoita seuraavat tiedot pyynnön ohessa:

  • hakemustyyppi (kansallinen patentti, PCT-hakemus vai hyödyllisyysmalli),
  • maatunnus,
  • hakemusnumero,
  • etuoikeuspäivä,
  • koodi DAS-palveluun (access code).

Lisätietoja:

Luettelo palvelua käyttävistä patenttiviranomaisista sekä muuta tietoa DASista löytyy WIPOn verkkosivuilta.Avautuu uuteen välilehteen

DAS-palveluun liittyvissä kysymyksissä ja teknisissä ongelmissa apua saa WIPOn sähköisten palveluiden tuesta: sähköinen lomake ja yhteystiedot.Avautuu uuteen välilehteen

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 07.06.2019