Säätiörekisteriote ja muut tietopalvelut

Säätiörekisteristä saa säätiöiden rekisteritietoja, sääntöjä ja tilinpäätöksiä. Säätiörekisteriin tehdyn hakemuksen tai ilmoituksen liitteenä olleista asiakirjoista voi myös tilata kopioita. Kaikki säätiöiden asiakirjat, kuten tilinpäätöksen liitteenä toimitetut tase-erittelyt, eivät kuitenkaan ole julkisia.

Säätiötietoja on saatavilla sähköisten palveluiden kautta, tilaamalla kopioita tai puhelinpalvelun kautta.

Säätiörekisteriote Virre-tietopalvelusta

Saat säätiörekisteriotteen nopeasti ja edullisesti netistä. Maksa ote pankkitunnuksin tai luottokortilla. Hinta on 4 euroa + alv. Hae ensin palvelussa säätiöhaulla säätiön maksuttomat perustiedot ja osta sähköinen säätiörekisteriote näytön painikkeelta. Siirry Virre-palveluun..

Saat rekisteriotteen heti käyttöösi ja voit tulostaa tai tallentaa sen Virre-palvelun Ostetut tuotteet -kohdasta.

Palvelun kautta voit myös ostaa säätiön säännöt ja tilinpäätöksen.. Perustiedot ovat maksuttomia. Sähköiset tuotteet saat heti käyttöösi maksettuasi ostokset pankkitunnuksin tai luottokortilla.

Virre-tietopalvelun säätiöhaulla voit etsiä säätiörekisterin merkittyjä, rekisteröimättömiä tai lakanneita säätiöitä. Säätiöhaku tuottaa listauksen säätiöistä, joihin annetut hakukriteerit sopivat. Listauksesta pääset maksutta etenemään säätiön perustietoihin.

Säätiörekisteriotteessa on muiden muassa seuraavia tietoja säätiöstä:

  • säätiön nimi, Y-tunnus, kotipaikka ja postiosoite
  • perustamisluvan antopäivämäärä ja sääntöjen vahvistamispäivämäärä
  • säätiön tarkoitus
  • säätiön hallitus ja säätiön nimen kirjoittaminen.

YTJ-yrityshaku

Säätiöiden perustietoja ja tietoja siitä, mihin Verohallinnon rekistereihin säätiö on merkitty voit katsoa PRH:n ja Verohallinnon yhteisestä YTJ-yrityshausta. YTJ-tiedoista on myös mahdollisuus saada maksullisia poimintoja.

Asiakirjatilaus

Säätiörekisteriin tehdyn hakemuksen tai ilmoituksen liiteasiakirjoista voit tilata kopioita.


Tutustu säätiörekisterin tietosuojaselosteeseen.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 20.03.2018