Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Aineettoman omaisuuden huoltokirja

Onko yrityksesi aineeton omaisuus hallinnassa?

Aineettoman omaisuuden huoltokirjan avulla voit käydä läpi yrityksesi aineetonta omaisuutta, miettiä sopivia suojauskeinoja ja arvioida yrityksesi ainettoman omaisuuden hallinnan ajan tasaisuutta. Kun aineeton omaisuus on suojattu hyvissä ajoin ennen tuotteen tuloa markkinoille, vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Tutustu aineettoman omaisuuden huoltokirjaan

Aineettoman omaisuuden huoltokirja on saatavilla sekä verkko- että PDF-muodossa. Valitse itsellesi sopivin muoto ja tutustu jo tänään!

Siirry aineettoman omaisuuden huoltokirjaan.Avautuu uuteen välilehteen


Avaa Aineettoman omaisuuden huoltokirja. (pdf, 0.5 MB)

IPR on yrityksen keskeinen kilpailukeino

IPR on markkinoinnin - erottuminen, brändin rakentaminen - ja oman markkina-aseman vahvistamisen väline. IPR:llä voit varmistaa investoinnin - työ, aika, raha - takaisinmaksun. Erityisesti aloittavalle yritykselle IPR on myös keino herättää rahoittajien ja pääomasijoittajien kiinnostus.

IPR-oikeuksi a voi hyödyntää omassa liiketoiminnassaan, niitä voi myydä, ostaa ja lisensoida. IPR mahdollistaa yritykselle monipuolisesti erilaisia ansaintamalleja.

Aineettoman omaisuuden suojaaminen ja hallinta on investointi, joka kannattaa - myös sinun yrityksellesi!

Lisää IPR-tietoa yrityksesi tarpeisiin

Sivulta IPR-tietoa pk-ytityksille löydät hyödyllistä tietoa ja ajankohtaisia asioita, muiden muassa tutkimustuloksia aineettoman omaisuuden hallintaan ja hyödyntämiseen liittyen. Siirry sivulle: IPR-tietoa pk-yrityksille.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 09.11.2022