Seuraa käsittelyä

Löydät käsittelyä koskevaa tietoa tältä sivulta palveluittain:

  Kaupparekisteri, säätiörekisteri ja yrityskiinnitykset

  Voit seurata yrityksen tai säätiön ilmoituksen käsittelyä Virre-tietopalvelun ilmoitushaulla. Haku on maksuton, mutta ilmoituksen tietoihin tutustuminen on maksullista. Siirry Virre-tietopalveluun..

  Yhdistysrekisteri

  Voit seurata yhdistyksesi ilmoituksen käsittelyä Yhdistysnetissä. Siirry palveluun. Jos sähköinen ilmoituksesi on keskeneräinen, voit hakea tiedot esiin asiakirjatunnuksella ja täydentää sen valmiiksi. Siirry palveluun.

  Tavaramerkki ja mallioikeudet

  Tavaramerkkien ja mallisuojan kuulutuksia voit seurata lehdistämme. Tavaramerkkilehti ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa aina kuun 15. ja viimeisenä päivänä. Mallioikeuslehti ilmestyy kerran kuukaudessa kuun 15. päivänä. Jos nämä päivät osuvat viikonloppuun tai pyhäpäivään, siirtyy lehtien ilmestyminen niitä edeltävään arkipäivään. Siirry lehtiin.

  Patentti ja hyödyllisyysmalli

  Jos olet itse hakijana, saat kaikki PRH:sta tulevat kirjeet itsellesi. Muiden patentti- ja hyödyllisyysmallihakemusten käsittelyn etenemistä voit seurata PatInfo-tietokannasta. Lue lisää PatInfosta ja siirry PatInfoon.

  Lisäksi voit seurata Patenttilehteä ja Hyödyllisyysmallilehteä, joiden avulla pysyt ajan tasalla Suomeen myönnettävistä yksinoikeuksista. Patenttilehti ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa ja Hyödyllisyysmallilehti kerran kuukaudessa. Siirry Patenttilehteen ja Hyödyllisyysmallilehteen.

  Uskonnollinen yhdyskunta

  Voit seurata uskonnollisen yhdyskunnan vireille tulleita ilmoituksia Yhdistysnetissä.

  Tulostettava versio
  Viimeksi päivitetty 23.11.2016