Aineettoman omaisuuden huoltokirja

Onko yrityksesi aineeton omaisuus hallinnassa?

Aineettoman omaisuuden huoltokirjan avulla voit käydä läpi yrityksesi aineetonta omaisuutta, miettiä sopivia suojauskeinoja ja arvioida yrityksesi ainettoman omaisuuden hallinnan ajan tasaisuutta. Kun aineeton omaisuus on suojattu hyvissä ajoin ennen tuotteen tuloa markkinoille, vältyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

IPR on yrityksen keskeinen kilpailukeino

IPR on markkinoinnin - erottuminen, brändin rakentaminen - ja oman markkina-aseman vahvistamisen väline. IPR:llä voit varmistaa investoinnin - työ, aika, raha - takaisinmaksun. Erityisesti aloittavalle yritykselle IPR on myös keino herättää rahoittajien ja pääomasijoittajien kiinnostus.

IPR-oikeuksia voi hyödyntää omassa liiketoiminnassaan, niitä voi myydä, ostaa ja lisensoida. IPR mahdollistaa yritykselle monipuolisesti erilaisia ansaintamalleja.

Aineettoman omaisuuden suojaaminen ja hallinta on investointi, joka kannattaa - myös sinun yrityksellesi!

Tutustu aineettoman omaisuuden huoltokirjaan

Aineettoman omaisuuden huoltokirja on saatavilla sekä sähköisenä digiversiona että PDF-muodossa. Valitse itsellesi sopivin ja tutustu jo tänään!

Sähköinen huoltokirja


Lataa huoltokirja koneellesi PDF-versiona (pdf, 0,42 Mt)

IPR-tietoa pk-yrityksille

Tutustu myös IPR-tietoa pk-yrityksille -osioon sivustollamme.

Sieltä löydät myös muuta hyödyllistä tietoa ja ajankohtaisia asioita, mm. tutkimustuloksia, aineettoman omaisuuden hallintaan ja hyödyntämiseen liittyen.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 18.09.2017