Fennia Prize -muotoilukilpailu

Fennia Prize -muotoilukilpailu järjestetään joka toinen vuosi. Kilpailun tavoitteena on edistää muotoilun hyödyntämistä elinkeinoelämässä ja yhteiskunnassa kilpailukyvyn, kansainvälistymisen ja kasvun lisäämiseksi.

Tulosta muotoilulla!

Fennia Prize 2017 on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Sen järjestivät suomalaisen muotoilun promootio-organisaatio Design Forum Finland, Fennia-konserni, Elo ja Patentti- ja rekisterihallitus.

Kilpailu järjestettiin nyt 13. kerran.

Kilpailussa oli kaksi sarjaa: yleinen sarja ja start up -sarja, johon voivat osallistua enintään viisi vuotta toimineet yritykset.

Kilpailussa palkittiin yrityksiä ja organisaatioita muotoilun esimerkillisestä käytöstä niin tuotteiden kuin palveluiden, liiketoimintaprosessien tai konseptien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Fennia Prize -kokonaisuuteen kuuluvat muotoilukilpailun lisäksi palkittuja yrityksiä ja tuotteita esittelevä näyttely julkaisuineen sekä asiantuntijaseminaari.

Fennia Prize -palkinnot – Grand Prix ja Winner-palkinnot – luovutettiin yritykselle tai organisaatiolle ja ne lahjoitti Fennia-konserni. Lisäksi jaettiin15–20 kunniamainintaa. Patentti- ja rekisterihallitus jakoi oman IPR-kunniamaininnan IPR-oikeuksien (Intellectual Property Rights) ansiokkaasta hyödyntämisestä.

Kilpailun IPR-palkinnon saajat 2017

Lue lisää kilpailusta ja palkituista Design Forumin verkkosivuilla.


Lisätietoja IPR-palkinnosta:
Johtaja Anna Lauttamus-Kauppila
Viestintä- ja asiakaspalvelu, Patentti- ja rekisterihallitus
puh. +358 (0)29 509 5800
anna.lauttamus-kauppila(at)prh.fi

Fennia Prize -kilpailusta:
Projektipäällikkö Laila Alanen, Design Forum Finland
puh. +358 50 548 4114
laila.alanen(at)designforum.fi

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 12.06.2017