Fennia Prize 2017 -muotoilukilpailu

Tee tulosta muotoilulla!

Fennia Prize on yksi Suomen merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Sen järjestävät suomalaisen muotoilun promootio-organisaatio Design Forum Finland, Fennia-konserni, Elo ja Patentti- ja rekisterihallitus.

Kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita muotoilun esimerkillisestä käytöstä niin tuotteiden kuin palveluiden, liiketoimintaprosessien tai konseptien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Joka toinen vuosi järjestettävän kilpailun tavoitteena on edistää muotoilun hyödyntämistä elinkeinoelämässä ja yhteiskunnassa kilpailukyvyn, kansainvälistymisen ja kasvun lisäämiseksi.

Fennia Prize -kokonaisuuteen kuuluvat muotoilukilpailun lisäksi palkittuja yrityksiä ja tuotteita esittelevä näyttely julkaisuineen sekä asiantuntijaseminaari. Kilpailu järjestetään nyt 13. kerran.

Kilpailun voittajat julkistetaan alkuvuodesta 2017.

Fennia Prize -palkinnot – Grand Prix ja Winner-palkinnot – luovutetaan yritykselle tai organisaatiolle ja ne lahjoittaa Fennia-konserni. Lisäksi jaetaan 15–20 kunniamainintaa. Patentti- ja rekisterihallitus jakaa oman IPR-kunniamaininnan IPR-oikeuksien (Intellectual Property Rights) ansiokkaasta hyödyntämisestä.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: yleinen sarja ja start up -sarja, johon voivat osallistua enintään viisi vuotta toimineet yritykset.

Tutustu kilpailuohjeisiin Design Forumin verkkosivuilla.

Ilmoittautuminen kilpailuun 5.9.2016 mennessä!


Lisätietoja IPR-palkinnosta:
Johtaja Anna Lauttamus-Kauppila
Viestintä- ja asiakaspalvelu, Patentti- ja rekisterihallitus
puh. +358 (0)29 509 5800
anna.lauttamus-kauppila(at)prh.fi

Fennia Prize -kilpailusta:
Projektipäällikkö Laila Alanen, Design Forum Finland
puh. +358 50 548 4114
laila.alanen(at)designforum.fi


Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 08.08.2016