PRH:n kautta maailmalle

Menestyvän yrityksen suojausasiat ovat kunnossa. Meiltä voit hakea kansainvälisiä aineettomia oikeuksia (IPR) tai jättää hakemuksia kansainvälisille järjestöille PRH:n kautta. Myönnämme myös LEI-tunnuksia yrityksen tai yhteisön kansainväliseen yksiselitteiseen tunnistamiseen.

Patentit

Suojaamalla tuotteittesi uudet tekniset ratkaisut joko patentilla tai hyödyllisyysmallilla varmistat kilpailuetusi kohdemarkkinoilla. PPH-pyynnöllä voit saada hakemuksellesi nopeutetun käsittelyn valitussa kohdemaassa.

Tavaramerkit

Rekisteröity tavaramerkki on nopein ja varmin tapa saada yksinoikeus omien tuotemerkkien käyttöön. Oma tavaramerkki on brändin rakentamisen kulmakivi niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Mallioikeudet

Teollinen muotoilu on tullut yhä tärkeämmäksi osaksi tuotekehitystä. Mallioikeutta eli uuden muotoilun suojaa voit hakea meiltä myös kansainvälisesti.

Yritysten ja yhteisöjen tunnistaminen

LEI-tunnus tarjoaa mahdollisuuden yrityksesi tai yhteisösi kansainväliseen yksiselitteiseen tunnistamiseen ja on tarpeellinen kaikille finanssimarkkinoilla toimiville sekä johdannaiskauppaa käyville yrityksille. PRH myöntää LEI-tunnuksia suomalaisille yrityksille ja yhteisöille, joilla on Y-tunnus.


Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 04.01.2018