Tutkimuspalveluista apua tuotekehittelyyn ja päätöksentekoon

Teemme tilauksesta erilaisia tutkimuksia ja selvityksiä mallioikeuksista, patenteista ja tavaramerkeistä.

Kaupparekisteritietoja voit tutkia esim. sähköisten tietopalvelujen avulla.

Mallioikeudet

Mallin ennakkouutuus- ja valmistusestetutkimuksissa etsitään hakijalle tietoa sellaisista malleista, jotka varsinaisessa hakemuskäsittelyssä olisivat mahdollisesti esteitä.

Ennakkotutkimus valmistuu muutamassa työpäivässä.

Tutustu tarkemmin ennakkotutkimukseen ja valmistusestetutkimukseen .

Patentit

Patentti-informaatio on merkittävä teknisen tiedon ja kilpailijatiedon lähde, jonka aktiivista hyötykäyttöä suomalaisissa yrityksissä Patentti- ja rekisterihallitus haluaa toiminnallaan edistää ja helpottaa. Yhdessä Euroopan patenttisopimukseen liittyneiden maiden kanssa on toteutettu maksuton patentinhakupalvelu Espacenet , josta kuka tahansa voi tehdä omatoimisesti tiedonhakuja yli 90 maan patenttijulkaisuista.

Kun tarvitset tiedonhaun asiantuntijoita, voit hyödyntää yli 100 patenttihakuihin erikoistuneen tutkijainsinöörimme ammattitaitoa. Tutustu tarkemmin patentin tutkimuspalveluihin .

Tavaramerkit

Tavaramerkin ennakkotutkimusten avulla saat nopeasti asiantuntevan arvion siitä, olisiko tavaramerkkisi rekisteröitävissä.

Tavaramerkin ennakkotutkimuksia on eri laajuisia eri tarkoituksiin. Usein on tarkoituksenmukaisinta tehdä laaja ennakkotutkimus, jossa huomioidaan kaikki rekisteröintiin vaikuttavat seikat.

Ennakkotutkimusraportin valmistumiseen menee korkeintaan viisi työpäivää.

Tutustu tarkemmin tavaramerkin ennakkotutkimuksiin .

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 18.10.2017