Korkeakouluharjoittelija

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) edistää yrittäjyyttä, innovatiivisuutta ja yhteisöllistä toimintaa Suomessa ja kansainvälisesti.

Haemme patentit ja tavaramerkit –tulosalueelle korkeakouluharjoittelijaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.3.2021 - 31.8.2021. Tehtävä on osa-aikainen ja työaika on 20 tuntia viikossa.

Korkeakouluharjoittelijan tehtäviin kuuluu tavaramerkkiprosessin toimistotöitä, patenttiprosessin asiakirjojen kirjaamista PRH:n järjestelmään, sähköisesti saapuneiden asiakirjojen tarkastamista sekä avustavia toimistotehtäviä.

Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antavat opiskelu kaupallisella tai oikeudellisella alalla yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa.

Tehtävän menestyksellistä hoitamista edesauttaa hyvä rutiinien sietokyky, tarkkuus, huolellisuus ja järjestelmällinen työote. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa ja välttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hakijalle ovat eduksi aiempi soveltuva kokemus toimistotehtävistä sekä hyvät ICT-taidot. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuus-selvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi. Siirry Suojelupoliisin sivuille tutustumaan tarkempiin tietoihin.

Korkeakouluharjoittelijan palkka on 1020 euroa kuussa.

Tehtävä pyritään täyttämään 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa rekisteriyksikön esimies Sara Brusila-Lindroos p. 029 509 5736. Tutustu PRH:een myös viraston kotisivuilla.

Hakemukset, joita ei palauteta, pyydämme toimittamaan ensisijaisesti Valtiolle.fi-palvelun kautta viimeistään 26.1.2021. Siirry korkeakouluharjoittelijan hakuilmoitukseen Valtiolle.fi-palvelussa. Mikäli sähköisen hakemuksen lähettäminen ei ole mahdollista, hakemuksen voi toimittaa PRH:n kirjaamoon osoitteella Sörnäisten Rantatie 13 C, 00091 PRH.

Gå till den svenska versionen av platsannonsen på webbplatsen prh.fi.

Hakuaika päättyy: 26.1.2021

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 12.01.2021