Miten täydennät ja korjaat suoraan kaupparekisteriin lähettämääsi tilinpäätöstä?

Voit täydentää ja korjata kaupparekisteriin lähettämääsi tilinpäätöstä.

Lähetä tilinpäätöksen rekisteröintilomake ja kaikki julkiset tilinpäätösasiakirjat yhdessä lähetyksessä kaupparekisteriin.

Sinun täytyy lähettää kaikki tilinpäätösasiakirjat uudelleen PRH:een – ei siis pelkkiä täydennyksiä tai korjattuja asiakirjoja. Näin varmistamme, että rekisteröimme tilinpäätöksen oikein.

Miten lähetät tiedot kaupparekisteriin?

Lähetä täytetty tilinpäätöksen rekisteröintilomake ja kaikki rekisteröitävät tilinpäätösasiakirjat samalla kertaa

  • sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona osoitteella tilinpaatokset@prh.fi. Kirjoita sähköpostin Aihe-kenttään yrityksen nimi ja y-tunnus. Ilmoita viestikentässä tilikausi, joita tilinpäätös koskee. Huomaa: Tilinpäätösasiakirjat ovat julkisia. Jos käytät suojattua sähköpostia, lähetä asiakirjat PRH:n kirjaamoon. Lue lisää kirjaamon yhteystiedoista.

Tai

  • postitse osoitteella:

Patentti- ja rekisterihallitus
Tilinpäätökset
00091 PRH.

Miten pyydät rekisteröidyn tilinpäätöksen poistamista kaupparekisteristä?

Voit pyytää PRH:ta poistamaan rekisteröidyt tilinpäätösasiakirjat, jos niissä on virheellisiä tai arkaluonteisia tietoja.

Emme poista yksittäisiä asiakirjoja, joten sinun täytyy lähettää korjattu tilinpäätös kokonaisuudessaan uudelleen PRH:een. Liitä mukaan perusteltu pyyntö, jossa on toimitusjohtajan tai hallituksen jäsenen allekirjoitus. Kirjallinen pyyntö liitetään julkistettaviin tilinpäätös -asiakirjoihin. Katso lähetysosoite yllä.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 15.03.2021