Tietopalvelut

Tilintarkastajarekisteriin tehdyistä merkinnöistä voit hakea tietoa tai tilata otteita ja todistuksia sähköisesti.

Tilintarkastajahaku

Tilintarkastajahaulla voit hakea Suomessa toimivia tilintarkastajia ja tilintarkastusyhteisöjä. Voit esimerkiksi hakea auktorisoituja tilintarkastajia omalta alueeltasi tai tarkistaa tietyn tilintarkastajan tai yhteisön yhteystiedot.

Tilintarkastajahaun tiedot poimitaan tilintarkastajarekisteristä. Haussa näkyvät vain tilintarkastajat ja yhteisöt, joiden auktorisointi on voimassa.

Voit hakea tietoa vapaalla tekstihaulla. Hakutuloksena saat tilintarkastajasta tai yhteisöstä nimen, tilintarkastajaluokan ja postiosoitteen. Tilintarkastajasta saat myös tiedon siitä, missä tilintarkastusyhteisössä tämä mahdollisesti työskentelee.

Palvelu on maksuton ja saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelun tiedot päivittyvät joka päivä. Jos et löydä etsimääsi tilintarkastajaa, ota yhteyttä tilintarkastusvalvontaan (tilintarkastusvalvonta@prh.fi).

Siirry tilintarkastajahakuun.

Otteet ja todistukset

Voit tilata otteen tai todistuksen tilintarkastajarekisteristä sähköisellä lomakkeella. Todistukseen kerätään tilaajan tarvitsemat tiedot.

Yhteen otteeseen/todistukseen merkitään vain yhtä tilintarkastajaa tai yhtä tilintarkastusyhteisöä koskevat tiedot. Otteet ja todistukset toimitetaan sähköpostitse tai postitse.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 09.07.2019