Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Tietopalvelut

Tilintarkastajarekisteriin tehdyistä merkinnöistä voit hakea tietoa tai tilata otteita ja todistuksia sähköisesti.

Tilintarkastajahaku

Tilintarkastajahaulla voit hakea Suomessa toimivia HT-, KHT-, JHT- tai JHTT-tilintarkastajia ja tilintarkastusyhteisöjä. Voit esimerkiksi hakea auktorisoituja tilintarkastajia omalta alueeltasi tai tarkistaa tietyn tilintarkastajan tai yhteisön yhteystiedot. Kestävyysraportointitarkastajat ja kestävyystarkastusyhteisöt eivät toistaiseksi sisälly tilintarkastajahakuun. Heitä koskevista tiedoista voit lukea alempana.

Tilintarkastajahaun tiedot poimitaan tilintarkastajien rekisteristä. Haussa näkyvät vain tilintarkastajat ja yhteisöt, joiden auktorisointi on voimassa.

Voit hakea tietoa vapaalla tekstihaulla. Hakutuloksena saat tilintarkastajasta tai yhteisöstä nimen, tilintarkastajaluokan ja postiosoitteen. Tilintarkastajasta saat myös tiedon siitä, missä tilintarkastusyhteisössä tämä mahdollisesti työskentelee.

Palvelu on maksuton ja saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Palvelun tiedot päivittyvät joka päivä. Jos et löydä etsimääsi tilintarkastajaa, ota yhteyttä tilintarkastusvalvontaan (tilintarkastusvalvonta(at)prh.fi).

Siirry tilintarkastajahakuun.Avautuu uuteen välilehteen

Rekisteröidyt kestävyysraportointitarkastajat

Voit tarkistaa, onko tilintarkastaja rekisteröitynyt kestävyysraportointitarkastajaksi tai tilintarkastusyhteisö kestävyystarkastusyhteisöksi.

Tiedot kestävyysraportointitarkastajista poimitaan tilintarkastajien rekisteristä. Listassa näkyvät vain kestävyysraportointitarkastajat ja kestävyystarkastusyhteisöt, joiden rekisteröinti on voimassa.

Listaus on maksuton. Tiedot päivittyvät ajantasaisesti. Jos et löydä etsimääsi kestävyysraportointitarkastajaa, ota yhteyttä PRH:n tilintarkastusvalvontaan (tilintarkastusvalvonta(at)prh.fi).

Rekisteröidyt kestävyysraportointitarkastajat

Rekisteröidyt kestävyystarkastusyhteisöt

Otteet ja todistukset

Voit tilata otteen tai todistuksen tilintarkastajarekisteristä sähköisellä lomakkeella. Todistukseen kerätään tilaajan tarvitsemat tiedot.

Yhteen otteeseen/todistukseen merkitään vain yhtä tilintarkastajaa tai yhtä tilintarkastusyhteisöä koskevat tiedot. Otteet ja todistukset toimitetaan sähköpostitse tai postitse.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 25.01.2024