Mihin tutkintokokeeseen voit ilmoittautua?

Sinun tulee ilmoittautua tutkintokokeeseen, kun haluat osallistua uuteen tutkintoon, täydentää keskeneräistä suoritusta tai suorittaa JHT-pätevyyden siirtymäkokeella.

Uudet tutkintokokeet

Ilmoittaudu HT-tutkintokokeeseen, jos olet hakenut tänä vuonna osallistumislupaa HT-tutkintoon tai sinut on hyväksytty osallistumaan HT-, HTM- tai KHT-tutkintoon vuonna 2014 tai myöhemmin, mutta sinulla ei ole voimassa olevaa osasuoritusta HTM- tai keskeneräisestä KHT-tutkinnosta.

Ilmoittaudu KHT-tutkintokokeeseen, jos olet hakenut tänä vuonna osallistumislupaa KHT-tutkintoon tai sinut on hyväksytty osallistumaan KHT-tutkintoon vuonna 2014 tai myöhemmin, mutta sinulla ei ole voimassa olevaa osasuoritusta. Jos et ole suorittanut HT- tai HTM-tutkintoa, sinun tulee osallistua myös HT-tutkintokokeeseen, jotta voit osallistua KHT-tutkintokokeeseen.

Ilmoittaudu JHT-tutkintokokeeseen, jos olet hakenut tänä vuonna osallistumislupaa JHT-tutkintoon tai sinut on hyväksytty osallistumaan JHT-tutkintoon aiemmin. Jos et ole suorittanut HT- tai HTM-tutkintoa, sinun tulee osallistua myös HT-tutkintokokeeseen, jotta voit osallistua JHT-tutkintokokeeseen.

Uuden HT-tutkinnon osasuoritus

Ilmoittaudu HT-tutkintokokeeseen, jos olet vuosina 2016 - 2018 suorittanut yhden osan HT-tutkinnosta.

Aiemman tilintarkastuslain mukaiset tutkintokokeet

Ilmoittaudu HTM-tutkintokokeeseen, jos olet 2014 tai myöhemmin suorittanut hyväksytysti yhden osan HTM-tutkinnosta.

Ilmoittaudu keskeneräiseen KHT-tutkintokokeeseen, jos olet 2014 tai myöhemmin suorittanut hyväksytysti yhden osan KHT-tutkinnosta.

Ilmoittaudu JHTT-tutkintokokeeseen, jos sinulla on voimassaoleva osallistumislupa JHTT-tutkintoon (osallistumislupa saatu vuonna 2015).

Siirtymäkoe

Ilmoittaudu siirtymäkokeeseen, jos olet JHTT-tilintarkastaja tai JHTT-tilintarkastajan hyväksymisesi on lakkautettu ja haluat saada JHT-pätevyyden.

Kysyttävää tutkintoon hakemisesta tai ilmoittautumisesta? Lähetä sähköpostia: tilintarkastusvalvonta@prh.fi

Haku- ja ilmoittautumislomakkeet

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 15.02.2019