Nuoret keksijänerot liikkeellä jälleen!

Oletko yhtä nerokas kuin Pelle Peloton? Kutkuttaako keksintöjen tekeminen? Mitä tekisit fiksummin ja digitaalisesti? Tilaisuutesi on koittanut!

Patentti- ja rekisterihallitus ja Aku Ankka -lehti käynnistivät 1.9.2017 Keksijänero-kilpailun alle 16-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Vuoden 2016 Keksijänero oli menestys, ja peräti 105 toinen toistaan upeampaa keksintöä saapui raadin tarkasteluun. Nyt on uuden keksintöhaasteen aika. Tänä vuonna haemme nimenomaan digitaalisia, arkea helpottavia keksintöjä.

Haluamme innostaa lapsia ja nuoria luovuuteen, kekseliäisyyteen ja aloitteellisuuteen.
Tahdomme myös kohottaa lasten ja nuorten itsevarmuutta ja uskallusta esittää uusia keksintöjä ja ideoita sekä luoda onnistumisen kokemuksia ja iloa.

Jokainen meistä voi olla Pelle Peloton. Tehdä oivalluksen - keksiä jotain tarpeellista, mistä voisi olla iloa ja hyötyä arkipäivän elämässä.

Lapset ja nuoret ovat varsinaisia keksijäneroja. Ajattelevat tuoreesti, käytännönläheisesti ja ennakkoluulottomasti. Uskomme lapsiin ja nuoriin sekä heidän raikkaaseen kekseliäisyyteen.
Me suomalaiset olemme maailman innovatiivisimpien ihmisten joukossa. Patentti- ja rekisterihallituksen tehtävänä on tukea suomalaisten innovaattorien työtä ideoiden jalostamisessa menestystuotteiksi. Niin nytkin!

Pelottomin terveisin

Anna Lauttamus-Kauppila
Johtaja, Asiakaspalvelut ja viestintä
Patentti- ja rekisterihallitus

Aki Hyyppä
Päätoimittaja, Aku Ankka
Sanoma Media Finland Oy

Kilpailuaika 1.9. - 31.10.2017. Voittajat julkistetaan marras-joulukuun vaihteessa Slush 2017 tapahtuman yhteydessä.

Lisätietoja kilpailusta www.prh.fi/keksijanero

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 01.09.2017