PRH mukana Fennia Prize -kilpailussa neljättä kertaa

Suomen merkittävin yrityksille ja yhteisöille suunnattu muotoilukilpailu käynnistyy!

Fennia Prize 20 -kilpailu käynnistyy elokuussa 2019

Fennia Prize 20 -kilpailussa palkitaan yrityksiä ja organisaatioita, jotka käyttävät muotoilua strategisena tekijänä liiketoiminnassaan. Tämä voi näkyä monin eri tavoin mm. tuotteissa, palveluissa tai liiketoimintakonsepteissa. Palvelumuotoilu on tuttua jo monelle yritykselle, mutta myös esimerkiksi asiakaskokemusta voidaan kehittää muotoilun menetelmin. Strategisella tasolla käytetyllä muotoilulla tähdätään kilpailukyvyn kasvuun ja kansainvälistymiseen yhä haastavammilla markkinoilla.

Fennia Prize 20 -muotoilukilpailun järjestävät Design Forum Finland, Fennia-konserni, Elo ja Patentti- ja rekisterihallitus. Palkintojen yhteissumma on 35 000 € ja sen lahjoittavat Fennia-konserni ja Elo. Patentti- ja rekisterihallitus jakaa kilpailussa oman 5000 € palkintonsa IPR-oikeuksien (Intellectual Property Rights) ansiokkaasta hyödyntämisestä.

Ilmoittautuminen kilpailuun on avoinna 19.8.–14.10.2019. Fennia Prize 20 -palkintojen voittajat ja kunniamaininnan saajat valitsee muotoilun, elinkeinoelämän ja median asiantuntijoista koostuva palkintolautakunta loppusyksystä ja palkittavat yritykset julkistetaan keväällä 2020. Fennia Prize 20 on osa uutta Design Forum Finland Awards -palkintokokonaisuutta.

Lisätietoja:

Patentti- ja rekisterihallitus, johtaja Anna Lauttamus-Kauppila
anna-lauttamus-kauppila@prh.fi, 050 563 5724

Design Forum Finland, tuottaja Laila Alanen
laila.alanen@designforum.fi, 050 548 4114

Lue lisää kilpailusta: http://www.designforum.fi/fenniaprize

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 17.06.2019