Takeoff haastaa nuoret katsomaan tavaramerkkejä pintaa syvemmältä

Aineettomat oikeudet ovat äärimmäisen ajankohtainen aihe myös nuorille. Juuri tästä syystä Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) lähti nyt ensimmäistä kertaa mukaan TAT Bisneskurssien järjestämään Takeoff-tapahtumaan.

PRH:n fasilitoiman workshopin avulla tapahtumaan osallistuvat nuoret ymmärtävät, kuinka tavaramerkkeihin ja muihin aineettomiin oikeuksiin liittyvä tietämys on tärkeä osa yrittäjän arkea. He myös ymmärtävät, ettei tavaramerkkitietämys ole ainoastaan tulevaisuuden tärkeä työelämätaito, vaan asia, josta myös heidän itsensä ikäiset nuoret voivat hyötyä jo nyt.

- Tavaramerkkeihin liittyvien perusasioiden ymmärtäminen on tarpeellista meille kaikille - niin brändituotteiden käyttäjinä kuin tulevaisuuden brändien rakentajina. Haluamme olla mukana Takeoffissa kertoaksemme nuorille tulevaisuuden tekijöille lisää siitä, mikä tavaramerkki on ja millaisia asioita siihen liittyy. Haluamme herätellä myös ajatuksia siitä, miten tavaramerkkiä voisi käyttää oman bisneksen rakentamisessa, kertoo PRH:n kehitysasiantuntija Olli Ilmarinen.

Takeoff-tapahtuma (ent. Slush Youth) järjestetään 22.11.2019 Slushin yhteydessä Helsingissä viidettä kertaa. Tapahtuman ohjelmassa on mm. tunnettujen yrittäjien puheenvuoroja, yritysten pitämiä workshopeja ja vierailu Slushin puolella, jonka sivutapahtuma Takeoff edelleen on. Tapahtumassa nuoret pääsevät harjoittelemaan Bisneskursseilla oppimiaan taitoja käytännössä, perehtyvät tulevaisuuden työelämään ja innostuvat yrittäjyydestä.

Lisätietoja:
Olli Ilmarinen, kehitysasiantuntija
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)
p. 029 509 5236
etunimi.sukunimi@prh.fi

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 16.10.2019