Dokumentbeställning

I vår informationstjänst Virre kan du köpa ett utdrag ur stiftelseregistret eller stiftelsens stadgar i elektronisk form och betala dokumenten med dina nätbankskoder eller ditt kreditkort. Du får omedelbart tillgång till dokumenten. Priset på elektroniska utdrag och stadgar är 3,22 euro/st. Gå in på informationstjänsten Virre.

Om du inte har nätbankskoder eller kreditkort, går det även att beställa dessa dokument mot faktura. Om du beställer dokument som privatperson, kom ihåg att fylla i din personbeteckning på beställningsblanketten under "Tilläggsuppgifter". Gå till Virre för att beställa

Ulkoinen sivusto, avautuu uuteen välilehteen
.

Med blanketten nedan kan du beställa kopior av bilagor som har lämnats in tillsammans med ansökningar eller anmälningar till stiftelseregistret eller bokslutshandlingar för en räkenskapsperiod.

Kryssa för det dokument du vill beställa och leveranssättet, skriv in eventuell ytterligare information och ange dina kontaktuppgifter. Svara på antispamfrågan "Vad är...?" med siffror (t.ex. 6) och klicka på "Sänd"...

Välj dokument

Beställning*

Beställningen gäller följande stiftelse

Välj leveranssätt

I priset på beställningen tillkommer ett faktureringstillägg på 6,50 euro och ett expeditionstillägg på 5,50 euro.

Leverans*

Beställare (leveransadress)

Ange alltid din postadress för faktureringen och andra kontaktuppgifter som behövs för leveransen samt telefonnummer för eventuella frågor.

 
Utskriftsversion
Uppdaterad 14.03.2019