Gå direkt till innehållet
Meny

Beställning av dokument från föreningsregistret

*Obligatoriskt fält

I föreningsregistrets elektroniska informationstjänst kan du köpa elektroniska registerutdrag och stadgar för föreningar, handelskamrar och religionssamfund för 3,22 euro/st. Du får omedelbart tillgång till dokumenten. Gå till föreningsregistrets elektroniska informationstjänst.Öppnas i en ny flik

Om du inte hittar det du behöver i informationstjänsten eller om du vill betala din beställning med faktura, använd nedanstående beställningsblankett.

Med blanketten kan du beställa föreningsregisterutdrag, föreningars stadgar och andra dokument som gäller föreningar, såsom kopior av föreningars stiftelseurkunder. Vi skickar dokumenten till dig per post eller e-post enligt ditt val och fakturerar för dem i efterhand.

Obs! Om du behöver ett dokument med underskrift och stämpel, ange detta på blanketten under "Tilläggsuppgifter". Dokument som förses med underskrift och stämpel skickar vi endast per post.

På priset för dokumenten tillkommer ett faktureringstillägg på 6,50 euro och i vissa fall även ett expeditionstillägg på 5,50 euro. Du betalar expeditionstillägget om vi till exempel måste skanna ett dokument för dig eller om vi skickar dokumentet per post. Se vår prislista över föreningsregistrets informationstjänster.

Beställningsblankett

Kryssa för det dokument du vill beställa och leveranssättet.

Ange också dina kontaktuppgifter och uppgifterna om den förening som din dokumentbeställning gäller.

I slutet svara på kontrollfrågan "Vad är…?" genom att skriva in en siffra (till exempel 6).

Tryck till slut "Sänd".

Dokument som beställs

Fält markerade med en asterisk (*) är obligatoriska.
Leveranssätt


Obs! Om du vill att dokumentet ska förses med underskrift och stämpel, välj leveranssättet "Per post".

Beställare

Fyll i faktureringsuppgifter. Ange också de kontaktuppgifter som behövs för leveransen och ditt telefonnummer så att vi kan kontakta dig vid behov. Ange din personbeteckning om du beställer dokumenten som privatperson. Din personbeteckning behövs för faktureringen.

Utskriftsversion Uppdaterad 14.03.2023