Poistamme kaupparekisteristä tilinpäätöksen ilmoittamatta jättäneitä osakeyhtiöitä ja osuuskuntia

Kaupparekisteri

Osakeyhtiöiden, kommandiittiyhtiöiden, avoimien yhtiöiden ja osuuskuntien on aina ilmoittauduttava kaupparekisteriin. Yksityisten elinkeinonharjoittajien (yleiskielellä toiminimien) on useimmissa tilanteissa tehtävä perustamisilmoitus kaupparekisteriin.

Löydät ohjeet yrityksen tietojen ilmoittamiseen yritysmuodoittain valikosta.

Tietoja ilmoittamisesta arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin saat Verohallinnon verkkosivuilta: www.vero.fi.

Osta kaupparekisteriote netistä

Saat kaupparekisteriotteen nopeasti ja edullisesti Virre-tietopalvelusta. Maksa ote pankkitunnuksin tai luottokortilla. Hinta on 4 euroa + alv. Saat rekisteriotteen heti käyttöösi ja voit tulostaa tai tallentaa sen Virre-palvelun Ostetut tuotteet -kohdasta.

Osta kaupparekisteriote.

Ilmoittaminen netissä on helppoa

Voit perustaa osakeyhtiön, tehdä yksityisen elinkeinonharjoittajan (yleiskielellä toiminimen) perustamisilmoituksen sekä lähes kaikki muutosilmoitukset netissä PRH:n ja Verohallinnon YTJ-palvelussa.

Tutustu ilmoitusten käsittelyaikaennusteeseen.

Kaupparekisteri on julkinen rekisteri

Kaupparekisteri on virallinen ja julkinen rekisteri yrityksistä. Yritysten lisäksi kaupparekisterissä ovat myös asunto-osakeyhtiöiden ja asumisoikeusyhdistysten tiedot. Lue lisää kaupparekisterin julkisuudesta.