Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Projektit

Esittelemme näillä sivuilla seuraavat projektit:

  • Digitaaliset tilinpäätökset
  • Yrityksen digitalous
  • Nordic Smart Government and Business
  • Edunsaajatietopalvelun kehittäminen.

Näiden lisäksi PRH:lla on useita muita projekteja, joiden asioista julkaisemme tiedotteita tällä sivustolla ja uutishuoneessamme. Siirry lukemaan tiedotteitamme ja uutisiamme.

Digitaaliset tilinpäätökset

PRH edistää digitaalisia tilinpäätöksiä. Olemme toteuttaneet rajapinnan, johon taloushallinnon ohjelmistosta voi lähettää digitaalisia tilinpäätöksiä kaupparekisteriin. Lue lisää digitaalisista tilinpäätöksistä.

Yrityksen digitalous

Työ- ja elinkeinoministeriön alaisessa Yrityksen digitalous -hankkeessa tehdään ehdotuksia digitalouden edellyttämistä ratkaisuista ja arvioidaan toimintamalleja tukemaan tarvittavaa lainsäädäntöä. Lue lisää Yrityksen digitalous -hankkeesta.

Nordic Smart Government and Business

Nordic Smart Government and Business on pohjoismaisten kaupparekisterien hanke, jossa edistetään taloustiedon automatisointia ja hyödyntämistä yritysten kesken ja yrityksiltä viranomaisille. Lue lisää Nordic Smart Government and Business -hankkeesta.

Edunsaajatietopalvelun kehittäminen

Edunsaajatietopalvelun kehittäminen on projekti, jolla vastataan tosiasiallisten edunsaajien tietojen muuttuviin ja lisääntyviin käyttötarpeisiin sekä kansallisesti että EU:n tasolla. Lue lisää edunsaajatietopalvelun kehittämisestä.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 13.05.2024