Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Kokeile uutta patenttitietopalvelua

Kuva: Source/PRH

Uusi patenttitietopalvelu kokoaa yhteen kaikki aiemmat patenttien ja hyödyllisyysmallien tietokannat. Saat nyt yhdellä haulla selville sinua kiinnostavat kansalliset patentit ja Suomessa voimaansaatetut eurooppapatentit perustietoineen ja asiakirjoineen.

Palvelusta löytyvät myös rekisteröidyt hyödyllisyysmallit ja lisäsuojatodistukset (SPC).

Hyödynnä hakua ja muita palveluita

Hakutuloksista on mahdollista saada entistä täsmällisempiä, koska vanhojen tuttujen hakukriteerien lisäksi tulosjoukkoa voi suodattaa esimerkiksi patentin tilan mukaan. Patentin tiloja ovat esimerkiksi voimassa-, vireillä- tai hyväksytty-tila.

Myös uutta Teollisoikeuslehdet-palvelua kannattaa käyttää apuna, jos haluat esimerkiksi tutkia mahdollisen kilpailijan Suomessa voimaan saatettuja eurooppapatentteja.

Hakutulokset saa myös talteen kätevästi csv-tiedostona, jolloin ne on helppo lähettää eteenpäin sähköpostin liitetiedostona tai tallentaa myöhempää tarkastelua varten.

Hakemuksen tiedoista löydät lisäksi avoimet julkiset maksut. Sivulta löytyvän linkin avulla pääset siirtymään Patenttimaksupalveluun, jossa maksut voi maksaa.

Patenttitietopalveluun liittyviin kysymyksiin saat parhaiten vastauksen sähköpostitse patentin neuvonnasta. Yhteystiedot löydät prh.fi-sivustolta.

Siirry patenttitietopalveluun.Avautuu uuteen välilehteen

Tutustu myös Teollisoikeuslehdet-palveluun.Avautuu uuteen välilehteen

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 15.05.2023