Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Osallistu Suomen Laatuyhdistyksen innovaatiokilpailuun

Suomen Laatuyhdistys järjestää Quality Innovation Award -kilpailun, jossa organisaatiot saavat arvioinnin omien innovaatioidensa tasosta. Kilpailuun voivat osallistua kaikki organisaatiot yksityisistä yrityksistä järjestöihin ja julkisiin organisaatioihin.

Kilpailun kategoriat ovat potentiaaliset innovaatiot, liiketoimintainnovaatiot, julkisen sektorin innovaatiot sekä ympäristöinnovaatiot. Lisäksi mukana on kuntainnovaatioiden sarja, jossa etsitään parhaita innovaatioita Suomen kunnista ja kaupungeista.

Arvioinnissa tarkastellaan muun muassa innovaation uutuusarvoa ja taloudellista arvoa. Organisaation innovaation arvon lisäksi arvioidaan myös innovaatioprosessia.

PRH - kilpailun pitkäaikainen kumppani

Innovaatiot pitää myös suojata asianmukaisesti, jotta niiden hallinta ja niistä saatava taloudellinen hyöty voidaan varmistaa. Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) on ollut kilpailun kumppanina mukana jo useamman vuoden ajan. PRH:n pääjohtaja Antti Riivari toimii myös kilpailun tuomariston puheenjohtajana.

Kilpailuun voi ilmoittautua 2.6.2023 asti. Parhaat organisaatiot palkitaan Laatuyhdistyksen järjestämässä Laatupäivä-tilaisuudessa 15.11.2023.

Hae mukaan Quality Innovation Award -kilpailuun.Avautuu uuteen välilehteen

Lue myös Suomen Laatuyhdistyksen artikkeli kilpailusta.Avautuu uuteen välilehteen


Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 28.04.2023