Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Uutta Virre-palvelussa: sähköinen leima palvelusta ladattuihin rekisteriotteisiin

Uudistimme rekisteritietoja tarjoavaa Virre-tietopalveluamme. Saat nyt Virre-palvelusta maksuttomat kaupparekisteriotteet sekä ostettavat yhteisösäännöt, käännösotteet, säätiörekisteriotteet ja todistukset sähköisesti leimattuina.

Sähköisellä leimalla varmennetaan asiakirjan eheys ja alkuperä. Sähköisen leiman antaja on Patentti- ja rekisterihallitus (PRH). Sähköinen leima annetaan hyväksytyllä varmenteella.

Tarvittaessa sähköisen leiman pätevyyden voi tarkistaa asiakirjan lukuohjelmassa. Esimerkiksi Acrobat Reader -ohjelmassa pätevyyden voi tarkistaa valitsemalla ”Käytä varmenteita”.

Näin lataat Virrestä maksuttoman otteen ja ostat asiakirjoja

PRH:n Virre-tietopalvelusta saat helposti viralliset rekisteritiedot yrityksistä, säätiöistä ja yrityskiinnityksistä. Perustiedot ja sähköinen kaupparekisteriote ovat maksuttomia.

Hae yrityksen perustiedot Virren aloitussivulla Y-tunnuksella. Avautuvalta Yrityksen tiedot -näytöltä voit ladata maksuttoman sähköisen kaupparekisteriotteen.

Voit myös ostaa esimerkiksi osakeyhtiön yhtiöjärjestyksen, viimeisimmän rekisteröidyn tilinpäätöksen ja englanninkielisen käännösotteen.

Maksulliset tiedot ostat verkkopankkitunnuksin tai luottokortilla. Maksun jälkeen voit avata asiakirjat palvelussa Ostetut tuotteet -näytöltä.


Lisätiedot
Kaupparekisterin neuvonta
puh. 029 509 5900
ma–pe klo 9.00–15.00

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 14.11.2023