Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Heinäkuun tavaramerkki: Emergy Tunneilmastokartoitus

Emergy Tunneilmastokartoitus® sai alkunsa Emergy Oy:n asiantuntijoiden kiinnostuksesta ja halusta selvittää, mitata ja pystyä osoittamaan tutkitun tiedon avulla, miten tunnetaitovalmennuksilla voidaan vaikuttaa työyhteisön tunneilmastoon, työntekijöiden motivaatioon, sitoutumiseen ja viihtyvyyteen.

Kun asiakkaatkin alkoivat kysellä Emergy Tunneilmastokartoituksen® saamisesta omaksi työkalukseen, Emergyssä aloitettiin työelämän kehittämisen ammattilaisille suunnattu sertifiointikoulutus ja tehtiin sen käyneille tarkka manuaali. Näin voitiin varmistaa työkalun laadukas käyttö.

– Silloin myös totesimme, että meidän pitää suojata hyvin ainutlaatuinen aineeton omaisuutemme tavaramerkillä, kertovat Emergyn perustaja, psykologi Jarkko Rantanen ja Emergyn tutkija ja kehittäjä, psykologi Erica Michelsson.

Emergy Tunneilmastokartoitus® rekisteröitiin Emergy Oy:n tavaramerkiksi heinäkuussa 2022. Pian sen jälkeen Emergy Emotional Climate Audit® suojattiin EU-tavaramerkillä.

Lue Emergy Tunneilmastokartoitus -tavaramerkin koko tavaramerkkitarina.Avautuu uuteen välilehteen

Kuukauden tavaramerkin valinta

Patentti- ja rekisterihallitus valitsee kerran kuukaudessa kuukauden tavaramerkin. Kuukauden tavaramerkki valitaan edellisenä vuonna kyseisen kuukauden aikana rekisteröityjen tavaramerkkien joukosta. Esimerkiksi heinäkuun 2023 tavaramerkki on valittu heinäkuussa 2022 rekisteröityjen tavaramerkkien joukosta.
Valinnan tarkoituksena on esimerkkien avulla kertoa tuotteiden ja palveluiden suojaamisen hyödyistä ja tärkeydestä.

Kuukauden tavaramerkeiksi valitaan mahdollisimman erilaisia tavaramerkkejä eri tavara- ja palveluluokista. Valintaan vaikuttavat myös tavaramerkin erottuvuus muista tavaramerkeistä.

Tutustu myös muihin kiinnostaviin kuukauden tavaramerkkeihin.Avautuu uuteen välilehteen

Tavaramerkin hakeminen on helppoa

Mieti ensin, onko tavaramerkkisi erottamiskykyinen. Varmista sen jälkeen tietokannoista, ettei samankaltaista merkkiä tai toiminimeä ole jo rekisteröity samankaltaisille tuotteille. Määrittele vielä ne tuotteet ja palvelut, joissa merkkiä aiot käyttää. Tee lopuksi hakemus sähköisesti.

Lisätietoa ja -ohjeita tavaramerkin hakemiseen.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 03.07.2023