Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Neuvonta kaupparekisteri-ilmoituksiin ja rekisteröintiin liittyvissä asioissa

Neuvomme kaupparekisteriin ilmoittamiseen ja rekisteröintiin liittyvissä asioissa. Lue lisää neuvonnan sisällöstä kaupparekisteriasioissa.

PRH:lla ja Verohallinnolla on yhteinen ilmoitusmenettely YTJ-palvelussa, jolloin

Ilmoittamisohjeet verkkosivuillamme

Ohjeet kaupparekisteriin tehtävistä ilmoituksista ja yleistä tietoa kaupparekisteristä löydät prh.fi-sivuilta. Sivuilta on myös linkit sähköiseen ilmoittamiseen YTJ-palvelussa ja paperisiin ilmoittamislomakkeisiin.

Ytj.fi-sivustolla löydät ohjeet ilmoittamisesta YTJ-palvelussa ja paperilomakkeilla (Y-lomakkeilla). Siirry ytj.fi-sivustolle.Avautuu uuteen välilehteen

Opasvideot ilmoittamisesta YTJ-palvelussa

Siirry opasvideoihin YouTube-kanavalle.Avautuu uuteen välilehteen

Neuvonta puhelimessa, sähköpostilla ja palvelupisteessä

Katso neuvonnan yhteystiedot PRH:n yhteystiedot -sivuilla.

Chatbot ja chat-neuvonta

Chatbot on prh.fi-sivuilla kaupparekisterin ja tilinpäätöksien sivuilla. Yjt.fi-sivuilla chatbot  on ilmoittamisen sivuilla.

Chatbot antaa yleisneuvontaa kaupparekisteriin ja tilinpäätöksen ilmoittamiseen liittyvissä asioissa. Vastaukset perustuvat tietoihin, jotka olet esittänyt chat-keskustelussa. 

Chatbot neuvoo vuorokauden ympäri. Chatbot voi myös siirtää keskustelun asiakasneuvojallemme chat-palveluun arkisin ma-pe klo 9-15.

Yritys-Suomi-puhelinpalvelu yrittäjille

Yritys-Suomi -puhelinpalvelun numero on 0295 020 500 (mpm/pvm.) Lue lisää Yritys-Suomi -puhelinpalvelusta. Avautuu uuteen välilehteen

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 21.05.2024