Palvelut

Rekisteröimme yritykset, säätiöt, yhdistykset, tilintarkastajat ja tilintarkastusyhteisöt. Tutkimme ja myönnämme patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallisuojan. Meiltä saat myös näihin liittyvät neuvonta-, tieto- ja koulutuspalvelut.

Palvelut verkossa ja palvelupisteessä

Meillä on monipuoliset verkkopalvelut. Valikoimassamme on sekä ilmoittamiseen, hakemiseen ja rekisteröintiin liittyviä asiointipalveluja että erilaisia tietopalveluja. Myös ilmoittautuminen kursseillemme käy kätevästi sähköisesti. Tarpeen vaatiessa voit myös asioida palvelupisteessämme.

Tutustu tarkemmin palveluihimme vasemmalla olevassa valikossa.

Palvelut ympäri Suomen

Kaupparekisteriasioissa sinua palvelevat uusyrityskeskukset ja verotoimistot ympäri Suomen.

Muut yrityksen tarvitsemat palvelut

Yritystoiminnassa tarvitaan useita muitakin palveluita.

Yritys-Suomi on julkisten yrityspalveluorganisaatioiden yhteinen palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille.Yritys-Suomen maksuton verkkopalvelu tarjoaa tietoa ja palveluja yrityksen perustamiseen, kasvattamiseen, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. Palvelut ja toimipisteet löytyvät myös paikkakuntakohtaisesti. Yritys-Suomi-palvelua koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö. Klikkaa yrityssuomi.fi-verkkosivustolle.

Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahoitteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut. Team Finland tarjoaa tietoa, työkaluja ja verkostoja suomalaisten yritysten kansainväliseen menestymiseen. Klikkaa team.finland.fi-verkkosivustolle.

Tietoa veroasioista löytyy Verohallinnon verkkosivuilta osoitteesta www.vero.fi.

Tekijänoikeusasiat kuuluvat opetus- ja kulttuuriministeriölle. Lisätietoja saat ministeriön verkkosivuilta osoitteesta www.minedu.fi.

Fi-päätteiset verkkotunnukset eli domainit myöntää Viestintävirasto. Domainien osoite on www.domain.fi. Viestintäviraston osoite www.viestintavirasto.fi.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 17.03.2017