Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Valvontayhteistyö

Toimimme yhteistyössä Finanssivalvonnan, rahanpesun selvittelykeskuksen, Verohallinnon ja muiden viranomaisten kanssa. Toimimme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen torjunnan viranomaisyhteistyöryhmässä sekä sen alaisuudessa toimivassa rahanpesulain valvojien alatyöryhmässä.

Toimimme kansainvälisillä foorumeilla vaikuttamisen, tiedon hankkimisen, parhaiden käytäntöjen ja tilintarkastusvalvonnan toiminnan kehittämiseksi. Toiminta edellyttää jatkuvaa yhteydenpitoa muiden maiden viranomaiskollegoihin.

Jatkamme IFIAR:n (International Forum of Independent Audit Regulators) jäsenenä. Toimimme aktiivisesti jäsenenä IFIAR:n EWG:ssä (Enforcement Working Group) sekä osallistumme Inspection Working Group:n toimintaan.

EU:n CEAOB (Committee of European Auditing Oversight Bodies) on keskeinen EU-tason viranomaisorganisaatio tilintarkastajien valvonnassa ja EU-säännösten täytäntöönpanossa. Olemme aktiivisesti mukana CEAOB:ssa jäsenenä, sen toiminnassa ja eräissä sen työryhmissä.

Pohjoismaisessa yhteistyössä osallistumme tilintarkastusalan valvontaviranomaisten pohjoismaisiin kokouksiin ja muuhun tietojenvaihtoon.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 23.11.2021