Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Valvontayhteistyö

Toimimme yhteistyössä Finanssivalvonnan, rahanpesun selvittelykeskuksen, Verohallinnon ja muiden viranomaisten kanssa. Toimimme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen torjunnan viranomaisyhteistyöryhmässä sekä sen alaisuudessa toimivassa rahanpesulain valvojien alatyöryhmässä. Osallistumme myös korruptionvastaisen yhteistyöverkoston toimintaan.

Toimimme kansainvälisillä foorumeilla vaikuttamisen, tiedon hankkimisen, parhaiden käytäntöjen ja tilintarkastusvalvonnan toiminnan kehittämiseksi. Toiminta edellyttää jatkuvaa yhteydenpitoa muiden maiden viranomaiskollegoihin.

Jatkamme globaalin IFIAR:n (International Forum of Independent Audit Regulators) jäsenenä.

EU:n CEAOB (Committee of European Auditing Oversight Bodies) on keskeinen EU-tason viranomaisorganisaatio, joka muun muassa toimii EU:n komission neuvonantajana, laatii ja julkaisee tilintarkastusalan valvontaan liittyviä raportteja sekä vaihtaa tietoja tilintarkastajien valvonnasta ja EU-säännösten täytäntöönpanosta. Olemme aktiivisesti mukana CEAOB:ssa jäsenenä, sen toiminnassa ja eräissä sen työryhmissä.

Pohjoismaisessa yhteistyössä osallistumme tilintarkastusalan valvontaviranomaisten pohjoismaisiin kokouksiin ja muuhun tietojenvaihtoon.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 30.11.2022