Gå direkt till innehållet
Meny

Delta i Finlands Kvalitetsförenings innovationstävling

Finlands Kvalitetsförening ordnar tävlingen Quality Innovation Award. Tävlingen är öppen för olika slags organisationer från privatföretag till offentliga organisationer. I tävlingen bedöms nivån på de deltagande organisationers innovationer.

Tävlingskategorierna är följande: potentiella innovationer, affärsinnovationer, innovationer inom den offentliga sektorn och miljöinnovationer. En ny tävlingsserie är avsedd för kommuninnovationer där finländska kommuners och städers bästa innovationer söks.

Bedömningen gäller bland annat nyhetsvärdet och det ekonomiska värdet för innovationer. Utöver värdet på organisationernas innovationer bedöms också själva innovationsprocessen.

PRS – en långvarig partner i tävlingen

Innovationer ska också skyddas på behörigt sätt för att säkerställa hanteringen och den ekonomiska nyttan av dem. Patent- och registerstyrelsen (PRS) har varit en partner i tävlingen redan i många år. PRS generaldirektör Antti Riivari är också ordförande för tävlingens jury.

Anmälningen till tävlingen pågår ända till 2 juni 2023. De bästa organisationerna belönas i evenemanget Laatupäivä som Kvalitetsförening anordnar 15 november 2023.

Sök med i tävlingen Quality Innovation Award (på finska).Öppnas i en ny flik

Läs också Finlands Kvalitetsförenings artikel om tävlingen (på finska).Öppnas i en ny flik


Utskriftsversion Uppdaterad 28.04.2023