Gå direkt till innehållet
Meny

Företags- och organisationssökningen på ytj.fi: förbättringar görs i utskriftsfunktionen och i visningen av koden för huvudsaklig bransch

Vi publicerade i början av april vår förnyade företags- och organisationssökning på ytj.fi. Vi har fått kundfeedback på funktionerna i den förnyade sökningen, i synnerhet på utskriften av uppgifter och hur koden för huvudsaklig bransch visas i sökningen.

Vi beklagar utmaningarna i att använda företags- och organisationssökningen. Vi tar hänsyn till kundfeedbacken i vidareutvecklingen av tjänsten.

Vi kommer att lägga till en utskriftsknapp, anvisningar för att skriva ut uppgifter på ytj.fi

Den förnyade sökningen saknar för tillfället en knapp för att skriva ut sökta uppgifter. Vi kommer att lägga till en utskriftsknapp i tjänsten.

Du kan redan nu på olika sätt skriva ut och spara uppgifter som du sökt. Läs närmare anvisningar på ytj.fi.Öppnas i en ny flik

Koden för huvudsaklig bransch i företagsuppgifterna

I den förnyade sökningen kan du söka företag också med hjälp av en text eller kod i den huvudsakliga bransch som anmälts till Skatteförvaltningen.

Nu visas den huvudsakliga branschen som text i uppgifterna för det sökta företaget. Våra kunder har önskat att också koden för huvudsaklig bransch ska visas i företagsuppgifterna. Vi tar detta i beaktande i vidareutvecklingen av tjänsten.

Vid behov får du reda på koden genom att på söksidan skriva branschtexten i sökfältet för huvudsaklig bransch.

För mer information kontakta:

Handelsregistrets rådgivning
neuvonta.kaupparekisteri(at)prh.fi

Utskriftsversion Uppdaterad 14.04.2023