Virre-tietopalvelu

Virre-palvelusta löydät tietoa kaupparekisteriin rekisteröidyistä yrityksistä, yrityskiinnityksistä ja säätiörekisteriin rekisteröidyistä säätiöistä.

Perustiedot saat maksutta. Rekisteriotteet, todistukset ja muut asiakirjat sekä yritysten laajemmat tiedot ovat maksullisia. Verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla voit ostaa heti käyttöösi esimerkiksi sähköisen kaupparekisteriotteen.

Siirry Virre-tietopalveluun

Tietoa kaupparekisteristä

Virre-palvelusta saat tietoa yrityksien voimassa olevista rekisteritiedoista esimerkiksi yritysten vastuuhenkilöistä, osakeyhtiöiden yhtiöjärjestyksistä, henkilöyhtiöiden yhtiösopimuksista ja osuuskuntien säännöistä.

Virre tarjoaa mahdollisuuden myös

  • tutustua yritysten historiatietoihin ja lakanneiden yritysten tietoihin
  • katsoa, onko yrityksellä vireillä ilmoituksia tai hakemuksia kaupparekisterissä
  • katsella yritysten tilinpäätöstietoja
  • tarkastaa, onko yrityksen elinkeinotoimintaan kuuluvaan irtaimeen omaisuuteen vahvistettu yrityskiinnityksiä.

Kaupparekisterin tietosisältö on säädetty laissa. Rekisterimerkinnät vaihtelevat yritysmuodoittain. Yleensä kaikista yritysmuodoista rekisteröidään ainakin yrityksen nimi, yrityksen kotipaikka tai kunta, josta toimintaa johdetaan, yrityksen toimiala ja se, kuka tai ketkä edustavat yritystä.
Katso kaupparekisterin tietosisältö.

Tietoa säätiörekisteristä

Virre-palvelusta voit etsiä säätiöiden rekisteritietoja, sääntöjä ja tilinpäätöksiä.

Säätiörekisteriotteessa on muun muassa säätiön nimi, Y-tunnus, kotipaikka ja postiosoite, perustamisluvan antopäivämäärä ja sääntöjen vahvistamispäivämäärä, säätiön tarkoitus sekä säätiön hallitus ja säätiön nimen kirjoittaminen.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 12.09.2017