Virre-palvelun käyttöohjeet

Virre-tietopalvelu tarjoaa useita erilaisia tapoja hakea ja saada tietoa yrityksistä ja säätiöistä. Saat maksutta yritysten ja säätiöiden perustiedot ja voit ostaa verkkokaupastamme otteet, todistukset ja yhtiöjärjestykset ilman viiveitä.

Oheisilta sivuilta löydät tarkemmat ohjeet Virre-palvelussa olevien hakujen ja muiden toimintojen käyttöön.

HUOMAA: Jos sinulla ei ole mahdollisuutta verkkoasiointiin ja haluat tilata asiakirjan, joka postitetaan ja laskutetaan, voit tehdä sen tilauslomakkeella.

Ota Virre-palvelusta kaikki hyöty

Rekisteröidy käyttäjäksi: Ostamasi tiedot ja asiakirjat tallentuvat Omiin tuotteisiin 30 päivän ajaksi ja ne ovat käytössäsi koko tuon ajan. Jos et rekisteröidy, tuotteet ovat käytössäsi vain yhden käyttöistunnon ajan.

Rekisteröityneenä asiakkaana käytössäsi on myös laajemmat mahdollisuudet hyödyntää yrityshakua eli voit tehdä maksullisia poimintoja yrityksistä eri tavoin.

JavaScript: Virre-palvelun kaikki toiminnot ovat käytössäsi, kun sallit JavaSriptin käytön laitteellasi. JavaSript on nykyisin useimmissa laitteissa valmiiksi päällä, ellet sitä erikseen ole ottanut pois käytöstä. Ilman JavaSriptiä voit käyttää yritys- ja säätiöhakua. Lue lisää JavaScriptistä suomenkielisestä Wikipediasta.

Ryhdy sopimusasiakkaaksi: Jos käytät palvelua paljon, tee sopimus ja saat tuotteet edullisemmin.
Lue lisää sopimusasiakkuudesta.


Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 05.05.2017