Virre-palvelun ohjeet

Virre-palvelu tarjoaa tietoa yrityksistä ja säätiöistä. Saat maksutta yritysten ja säätiöiden perustiedot ja voit ostaa rekisteriotteita, todistuksia, yhteisösääntöjä ja tilinpäätöksiä heti käyttöösi.

Yrityshaun kautta sähköinen kaupparekisteriote, yhteisösäännöt, tilinpäätös tai käännösote englanniksi

Kätevimmin saat ostettua sähköisen kaupparekisteriotteen ja yrityksestä mahdollisesti saatavilla olevat yhteisösäännöt (esim. osakeyhtiön yhtiöjärjestys tai osuuskunnan säännöt), viimeisimmän tilinpäätöksen tai sähköisen käännösotteen englanniksi yrityshaun kautta. Hae ensin yrityksen Y-tunnuksella tai yrityksen nimellä, klikkaa maksuttomiin perustietoihin ja osta sivun oikeassa laidassa näkyviä sähköisiä tuotteita pankkitunnuksin tai luottokortilla. Ostetut tuotteet ja kuitti ovat heti saatavilla palvelusta.

Siirry Virre-palveluun.

Tarkemmat ohjeet

Oheisilta sivuilta vasemmasta valikosta löydät tarkemmat ohjeet Virre-palvelussa olevien hakujen ja muiden toimintojen käyttöön.

Rekisteröidy käyttäjäksi: Ostamasi tiedot ja asiakirjat tallentuvat Omiin tuotteisiin 30 päivän ajaksi ja ne ovat käytössäsi koko tuon ajan. Jos et rekisteröidy, tuotteet ovat käytössäsi vain yhden käyttöistunnon ajan. Voit rekisteröityä palvelun etusivulta.

Rekisteröityneenä asiakkaana käytössäsi on myös laajemmat mahdollisuudet hyödyntää yrityshakua eli voit tehdä maksullisia poimintoja yrityksistä eri tavoin.

Ryhdy sopimusasiakkaaksi: Jos käytät palvelua paljon, tee sopimus ja saat tuotteet edullisemmin. Lue lisää sopimusasiakkuudesta.

JavaScript: Virre-palvelun kaikki toiminnot ovat käytössäsi, kun sallit JavaScriptin käytön laitteellasi. JavaScript on nykyisin useimmissa laitteissa valmiiksi päällä, ellet sitä erikseen ole ottanut pois käytöstä. Ilman JavaScriptiä voit käyttää yritys- ja säätiöhakua.

HUOMAA: Jos sinulla ei ole mahdollisuutta verkkoasiointiin ja haluat tilata asiakirjan, joka postitetaan ja laskutetaan, voit tehdä sen sivuillamme löytyvillä tilauslomakkeilla.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 17.08.2020