Asiakirjatilaukset

Asiakirjat Virre-tietopalvelusta

Voit ostaa sähköisen kaupparekisteriotteen, yhtiöjärjestyksen tai tilinpäätöksen edullisesti verkossa Virre-tietopalvelun kautta. Saat tuotteen heti käyttöösi ja voit maksaa sen joko pankkitunnuksilla tai luottokortilla.

Virrestä löydät lisäksi marraskuussa 2014 ja sen jälkeen vireille tulleet kaupparekisteri-ilmoitukset liitteineen Sähköinen asiakirjahaku -toiminnolla.

Siirry Virre-tietopalveluun.

Asiakirjatilaus tilauslomakkeella

Voit tilata kaupparekisteriotteita ja muita rekisteriasiakirjoja Patentti- ja rekisterihallituksesta. Asiakirjat toimitetaan postitse, sähköpostitse tai faksilla ja laskutetaan erikseen.

Tee tilaus asiakirjatilauslomakkeella


Tilinpäätöksiä voit ostaa heti käyttöösi Virre-tietopalvelusta tai tilata Virre-tietopalvelun kautta tilauslomakkeella. Tee tilaus tilauslomakkeella.

Asiakirjoihin tutustuminen PRH:n palvelupisteessä - tee tilaus etukäteen

Kun haluat kaupparekisteriasiakirjat nähtäväksi PRH:n palvelupisteessä Arkadiankatu 6 A, Helsinki, on tilaus tehtävä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen:
arkisto@prh.fi

Tilauksessa tulee mainita yrityksen nimi, Y-tunnus sekä tilaajan yhteystiedot. Asiakirjojen toimitusaika on noin vuorokausi tilauksesta.

Voit ottaa kopioita asiakirjoista ja tietokannoista tulosteita maksua vastaan. Asiakaspalvelijamme opastavat tiedonhaussa ja laitteiden käytössä.

Tulostettava versio
Viimeksi päivitetty 01.11.2016