Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Tilauslomake

*kenttä on pakollinen

Tällä lomakkeella voit tilata kaupparekisteristä räätälöityjä, käsin tehtäviä asiakirjoja, asiakirjakopioita, edunsaajarekisteriotteita sekä tilinpäätöksiä. Asiakirjat toimitetaan postitse tai sähköpostitse ja laskutetaan jälkikäteen. Tuotteiden hintaan lisätään laskutus- ja toimituslisät.

Asiakirjojen toimitusaika on noin viikko.

HUOMAA : Saat sähköisen kaupparekisteriotteen maksutta Virre-palvelusta.Avautuu uuteen välilehteen Yhteisösäännöt (kuten yhtiöjärjestyksen) saat ostettua palvelusta heti käyttöösi 3,97 euron hinnalla.

Laskutettavan ja lähetettävän kaupparekisteriotteen, käännösotteen ja yhteisösäännöt kuten yhtiöjärjestyksen tilaat Virre-palvelun tilauslomakkeella.Avautuu uuteen välilehteen

HUOMAA: Jos olet hankkimassa Digi- ja väestötietovirastosta Apostille-todistuksen tilaamallesi tuotteelle, kerro tämä kohdassa "Lisätietoja". Näin saat postitse sinulle toimitettavan tuotteen allekirjoituksin ja leimoin.

Valitse rastilla tuote ja toimitustapa. Anna pyydetyt yritystiedot, mahdolliset lisätiedot ja yhteystietosi. Paina lopuksi nappia "Lähetän".

Lisätietoa asiakirjojen sisällöstäAvautuu uuteen välilehteen

Valitse tuote

Tilaus

Valitse toimitustapa

Tuotteiden hintaan lisätään laskutuslisä 6,50 € ja toimituslisä 5,50 €. Arvonlisäverovelvollisten tuotteiden laskutuslisä on 8,06 € ja toimituslisä 6,82 €.

Jos haluat, että tilaamasi tuote allekirjoitetaan ja leimataan, kerro se kohdassa "Lisätieto".Allekirjoituksilla ja leimoilla varustetut tuotteet toimitamme postitse, ei sähköpostitse.

Jos olet tilaamassa edunsaajarekisteriotetta, niin sinulla täytyy olla tiedolle rahanpesulain mukainen käyttötarkoitus. Lue lisää käyttötarkoituksen antamisesta.

Toimitustapa

Asiakirjat yrityksestä

Tilaaja

Täytä aina osoitetiedot laskutusta varten ja valitsemasi toimitustavan mukaiset muut yhteystiedot sekä puhelinnumero mahdollisia kysymyksiä varten.

Tilaajan Y-tunnus tai syntymäaika
Jos tilaat tuotteita yksityishenkilönä, niin pyydämme erikseen sinulta tilausta käsiteltäessä henkilötunnuksen laskutukseen liittyvistä syistä.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 16.08.2023