Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Maksulliset poiminnat

Voit rekisteröityneenä käyttäjänä ja sopimusasiakkaana tehdä maksullisia poimintoja esimerkiksi uusista yrityksistä tai yrityksistä, joilla on voimassaoleva yrityskiinnitys, tai vaikkapa lakanneista säätiöistä. Poimintojen hinnoista löydät tietoa Virren hinnastosta.

Virre-tietopalvelussa tekemäsi poiminta toimitetaan koosta riippuen joko heti tilauksen jälkeen tai viimeistään seuraavana päivänä. Poiminta on .csv -muodossa ja avautuu esimerkiksi MS Excel -ohjelmalla.

Lisätietoja poiminnoista: Virre-asiakastuki, puh. 029 509 5675 arkisin klo 9-15 tai tietopalvelut@prh.fi.

Poiminnat kaupparekisteristä

Rekisteröidyt uudet yritykset

Rekisteröidyt uudet yritykset -poiminnan avulla on mahdollista selvittää muun muassa yritykset, jotka on merkitty rekisteriin tiettynä ajankohtana tai tietyllä aikavälillä.

Rekisterissä voimassaolevat yritykset

Rekisterissä voimassaolevat yritykset -poiminnan avulla on mahdollista muun muassa selvittää yhteystiedot niistä osakeyhtiömuotoisista yrityksistä, joiden kotipaikka on Hamina.

Rekisterissä lakanneet yritykset

Rekisterissä lakanneet yritykset -poiminnan avulla on mahdollista muun muassa hankkia tiedot kunnittain niistä yrityksistä, jotka ovat lakanneet ja tarkastella lakkaamistyyppiä (esimerkiksi konkurssi).

Lakanneet yritykset

Lakanneet yritykset -poiminnan avulla on mahdollista selvittää muun muassa perustietoja tiettynä ajankohtana tai aikavälinä lakanneista yrityksistä.

Kansalaisuuspoiminta

Kansalaisuuspoiminta tarjoaa mahdollisuuden hankkia tietoa niistä rekisterissä olevista yrityksistä, joissa on mukana tiettyyn tehtävään tai asemaan merkittyjä ulkomaalaisia luonnollisia henkilöitä. Poiminnan kohdetta voi rajata. Asiakas voi valita, mitä tietoja niistä yhtiöistä näytetään, joista löytyy ulkomainen henkilö.

Poiminnat säätiörekisteristä

  • Rekisterissä voimassaolevat säätiöt (katso yllä vastaava poiminta kaupparekisteristä)
  • Rekisterissä lakanneet säätiöt (katso yllä vastaava poiminta kaupparekisteristä)
  • Lakanneet säätiöt (katso yllä vastaava poiminta kaupparekisteristä)
  • Rekisteröidyt uudet säätiöt (katso yllä vastaava poiminta kaupparekisteristä)

Poiminnat yrityskiinnitysrekisteristä

Yrityskiinnitykselliset yritykset

Niin sanotusti yrityskiinnitykselliset yritykset -poiminnan avulla tuotetaan tietoa yrityksistä, joihin kohdistuu voimassaoleva yrityskiinnitys. Poiminnan kohdetta voi halutessa rajata.

Yrityskiinnitykselliset yritykset -poiminnan avulla on mahdollista selvittää esimerkiksi osakeyhtiöt, joiden kotipaikka on Helsinki ja joille on merkitty yrityskiinnityksiä yrityskiinnitysrekisteriin.

Poiminnan tekeminen  

Aloita poiminnan tekeminen valitsemalla rekisteri, josta haluat tietoja poimia. Tämän jälkeen saat näytölle hakukentät, joilla voi rajata poimintaa. Huomaa täyttää pakolliset, tähdellä (*) merkityt kentät.

Esimerkiksi voit rajata poimintaa koskemaan omaa kotikuntaasi tai vain tiettyä yritysmuotoa. Rajaus riippuu poimintatyypistä. Tietojoukko, joka poiminnan tuloksissa näkyy, on valittavissa tarpeittesi mukaan. Voit halutessasi tehdä suppean poiminnan, jossa näkyvät yritysten nimet, y-tunnukset ja osoitteet.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 07.12.2021