Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Tekniikan tason selvitys

Tekniikan tason selvityksessä kartoitamme keksintösi aihealueeseen liittyviä ennestään tunnettuja ratkaisuja. Tämä tutkimus sopii aihealueen tutkimiseen, kun keksintö on vielä idea-asteella.

Tutkimuksen anti

Tekniikan tason selvityksessä kokoamme kyseessä olevaan tekniikan osa-alueeseen liittyvät patenttijulkaisut kaikkialta maailmasta. Voit tilata tutkimukseen myös maksullisen kommentin julkaisuissa kuvatuista keskeisistä ongelmista ja niihin kehitetyistä ratkaisuista.

Kuinka kauan tutkimus kestää?

Pyrimme kolmen viikon toimitusaikaan. Lomakaudet voivat joissain tapauksissa hieman pidentää tutkimusaikaa, koska annamme tutkimuksen mielellämme juuri kyseisen tekniikan alan tutkijainsinöörille. Jos tarvitset vastauksia pikaisesti, voit tilata meiltä keksinnön online-esitutkimuksen. Lue lisää.

Erityistapauksissa voi olla mahdollista saada tutkimus nopeamminkin. Tällöin tiedustelemme kyseisen alan tutkijainsinööriltä, onko normaalia nopeampi toimitus mahdollista. Ota yhteys neuvontaamme.

Hinta

Veloitamme tutkimuspalveluista tutkimukseen käytetyn tuntimäärän mukaan. Lisäämme hintaan kommentin ja julkaisukopioiden hinnat, jos nämä on tilattu, laskutuslisän sekä voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilaajana voit määrätä ylärajan käytettävälle tunti- tai rahamäärälle. Pari kolme tuntia riittää harvoin luotettavan tutkimuksen tekemiseen. Jos kyseisellä tekniikan alalla on paljon patentteja tai tutkittava tekniikka on monimutkaista, aikaa kuluu enemmän kuin yksinkertaisemman keksinnön tutkimiseen.

Tutustu tarkemmin hinnastoon.

Näin teet tilauksen

Voit tehdä tilauksen nettilomakkeella tai pdf-lomakkeella:


Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 07.12.2022