Siirry suoraan sisältöön
Valikko

Palvelut ja tietokannat

Menestyvälle yritykselle on tärkeää ottaa käyttöön uutta teknologiaa kilpailijoita nopeammin ja tehokkaammin. Patenttijulkaisut muodostavat uuden teknologiatiedon hankinnasta olennaisen osan. Niihin voit tutustua internetin tietokannoissa. Vasemman reunan valikosta löydät Maksuttomat tietokannat -sivun, jolla on linkit keskeisimpiin maksuttomiin patenttitietokantoihin.

Tiedonhaku saattaa kuitenkin olla työlästä ja aikaa vievää, ja kattavan haun tekemiseksi vieraiden kielten taitokin on tarpeen. Omatoimisen uutuustutkimuksen vaihtoehtona on teettää tutkimus PRH:ssa. Tarjoamme käyttöösi yli sata patenttihakuihin erikoistunutta asiantuntijaa, jotka tekevät tiedonhakuja työkseen.

Seuraavaan listaan on kirjattu patentin tutkimuspalvelut. Lue lisää palvelusta klikkaamalla sen nimeä. Ennen listattuja palveluita kerrotaan, mihin kohtaa tuotesykliä ne erityisesti sopivat.

Tuotesyklin vaiheena ideointi ja tuotekehitys:

Tuotesyklin vaiheena suojaus patentin, hyödyllisyysmallin, mallin tai tavaramerkin avulla:

Tuotesyklin vaiheena valmistus, myynti ja markkinointi:

Tuotesyklin vaihe valvonta ja palaute:

Alla olevassa kuvassa näet palvelumme ja mihin kohtaan tuotesykliä ne erityisesti sopivat. Lue lisää palveluista klikkaamalla palvelun nimeä.

Tulostettava versio Viimeksi päivitetty 08.02.2023